balvenie
Hectopat

BF1 oynayacağımı sanmıyorum. X5460 ve güzel bir soğutucu ile GTX 950 darboğaz yapar mı?GTA 5'de yapay zekanın yoğunlaştığı yerlerde ve BF1'in online modunda drop oluyor.
BF1 oynayacağımı sanmıyorum. X5460 ve güzel bir soğutucu ile GTX 950 darboğaz yapar mı?GTA 5'de yapay zekanın yoğunlaştığı yerlerde ve BF1'in online modunda drop oluyor.
Artık G41 anakartla ne kadar OC yaparsaOC yapman durumunda GTX 950 yi besleyebilecek güçte ama stock değerlerde darboğaz yapıyor.
4GB RAM yetersiz ben kullandığım sisteme 4GB RAM daha aldım artık 4x2 =8GB RAM'e sahibim ve sana söyleyeyim en ufak abartma yapmıyorum GTA V'de olan takılmaların %99'u geçti bilgisayar rahatladı, ilk yapman gereken RAM'ı 8GB'a çıkartmak. Ben Corsair marka aldım kalitesini zaten eline alınca anlıyorsun.P5G41T-MLX DDR3 anakartım bulunmakta. Küçükken işlemci falan pek uğraşmadığım için bilmiyordum tam olarak yazın işlemcime bakayım dediğimde 25TL'lik bi işlemcim olduğunu fark ettim. Şimdi Xeon E5450 aldım taktım ve bilgisayarım aşırı rahatladı, bazı oyunlarda 150 FPS değiştirdi. GT 9400 ekran kartımın yerine 750 Ti almak istiyorum nasıl olur ve Gigabyte, ASUS hangisini almalıyım yardımcı olur musunuz? Bu arada 250W PSU'm bulunmakta. İleriyi düşünerek kaç W'lık PSU almalıyım, 4 GB RAM var 4 GB daha almam gerekir mi Fortnite, PUBG için?
Hocam daha sırada ekran kartı var ayrıca PUBG alacak para yok. GTX 950 almak istiyorum .Pubg için 8 gb ram yetersiz kalabiliyor diye biliyorum.O yüzden 4+8 gb ram takmanız daha iyi olur.
Kingston alacağım ben sanırım önerir misiniz?4GB RAM yetersiz ben kullandığım sisteme 4GB RAM daha aldım artık 4x2 =8GB RAM'e sahibim ve sana söyleyeyim en ufak abartma yapmıyorum GTA V'de olan takılmaların %99'u geçti bilgisayar rahatladı, ilk yapman gereken RAM'ı 8GB'a çıkartmak. Ben Corsair marka aldım kalitesini zaten eline alınca anlıyorsun.Eki Görüntüle 365932Eki Görüntüle 365933
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.