Enes Çeliker
Decapat
- R7 240 4 GB
- 8 GB RAM
- Xeon E5460 işlemci
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi bir sistem sayılır mı? Yani idare eder mi sizce ETS 2, League of Legends ve CS GO tarzi oyunlarda?
- R7 240 4 GB
- 8 GB RAM
- Xeon E5460 işlemci
Ne kadar eder bu sistem takas yapıcam da telefon verip sistemi alıcamLOL, CS:GO tarzı oyunlarda akıcı performans verecektir. Çok uygun fiyatlıysa alın, 400-500 TL'den fazla vermeyin.
Redmi Note 7 Bilgisayarın fiyatını bilmediğimdem bilgisizim açıkcası kazıklanıcam diye buraya konu açtımVereceğin telefon nedir?
Kesinlikle yapmayın hocam. Redmi Note 7 o bilgisayardan daha fazla işlem yapar.Redmi Note 7 Bilgisayarın fiyatını bilmediğimdem bilgisizim açıkcası kazıklanıcam diye buraya konu açtım
Ne bileyim hiç fiyat felan bilmiyorum hop diye dalıyorum Redmi note 7'nin sabit fiyatı nedir acaba adam 1300tl diyor bana ben zaten 1800e aldım.Kesinlikle yapmayın hocam. Redmi Note 7 o bilgisayardan daha fazla işlem yapar.![]()
Bootloader kilidini açtığım için garantisi bozulmuş olabilir sanırım telefon 1 aylık 2 yıllık garantisi var fakat garantiyi bozmuş olabilirimRedmi note 7 64 GB fiyatı 1600 TL civarında şu an. 32 GB olan modeli 1450-1500 TL civarında. Açıkça söyleyeyim telefonu satın, bize bir bütçe belirtin size uygun bütçeli bir bilgisayar önerelim ikinci el. Adam resmen sizi kazıklamak istiyor, KESİNLİKLE bu sistemi takas gibi yöntemlerle almayınız. Telefonunuz garanti durumuna göre 1000 TL'ye rahat satılır. Bu sistem 500 TL etmez benim gözümde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.