Xeon sistem yavaş açılma ve cızırtı sesi sorunu

Şenolcan Karaer

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım SSD olmasına rağmen yavaş açılıyor, f ilk açılışında 25 saniye sonra böyle ekran geliyor ve kapanıyor kendi kendine açılıyor sorun düzeliyor ve açıldıktan sonra bazı yerlerde cızz diye ses geliyor. Yani mesela örnek video izleyince cızz diye bi ses geliyor kulaklıgımda. Bilgisayarım toplama ve 1.5 senedir kullanıyorum tertemiz.

Özellikleri: Monitor: ASUS VP228
İntel Xeon X5450 @ 3.00GHz (4 CPUs)
8 GB RAM
Ekran kartı: 1050 Ti

Böyle bir şey yoktu. Advanced system careden bakıyorum bazı ağır yerlerde disk %100 yazıyor neden böyle sizce? Ve bilgisayarımın güç yeri biraz zarar görmüştü ondan mıdır sizce? Yoksa SSD mi düzgün takılı degil?

Son düzenleyen: Moderatör:
IOBit yazılımlarını önermiyoruz. Sisteminize zarar vermiş olma ihtimali yüksek. C diskini yedekleyip sıfırlayarak temiz kurulum yapın öncelikle.

Hocam merhaba win8 pro buıld yaptım. Kapatıp baştan açınca geç açılıyor siyah ekran geliyor bu sefer tam olarak. ve sonra yenıden başlatılıp düzeliyor fakat. Video açıyorum youtubeden eskiden 4k açardım donmazdı şimdi açınca hem donuyor hemde cızz fena ses geliyor 720 p de bile oluyor bu. Acaba ssd mı duzgun takılmıyo ssd mı problem var? -

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…