Xeon X3440 için anakart önerisi

Verdiğin linkteki anakart 350 TL.Bu fiyata burdada bulabilirsin.Marka farketmez 4 ram slotlu anakartların çoğunun overclock performansı yüksek olur.PSU olarak 500 watt üstü olursa ileriye dönük olur.Almayı düşündüğün GTX 750 Tİ performans olarak tatmin etmez.

950 ti da alabilirim.Sıkıntı şurada ben bu anakartı almam için istanbula gitmem gerek deneyerek almam lazım kargoyla alırsam pek sağlıklı olmaz bazıları kargoyla gönderiyor sonra bozuk çıkınca kardeşim ben bozuk olmayan şekilde verdim ben senin ne yaptığını nerden bileyim diyip iade almıyor.
bide şöyle bi olayda var anakart buldum e5450 işlemci kullanıp onu alabilirim hem ucuz hemde performans verir diye düşünüyorum gtx 750 ti yada gtx 950 ti kullanmayı düşünüyorum anakart bulamazsam bunu yapıcam sizce yapmalımıyım gta 5 ,pubg ,csgo gibi oyunlarda düşük ayarlarda 60 fps alsam yeter ben bide video çekiyorum sizce yeterli olurmu ilk başta dediğim sistemde dahil ondada video çekmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Çinden alacağında bozuk çıkabilir.Senin hesabına göre toplamayı düşündüğün sistem ne kadar tutuyor.

Çinden alacağında bozuk çıkabilir.Senin hesabına göre toplamayı düşündüğün sistem ne kadar tutuyor.
hayır anakartı 2.el bulmayı planlıyorum fakat yok bir türlü 1556 pin anakart bulamadım fakat
başka bir işlemci var e5450 onu alıp ekran kartını 2. el alıp anakart buldum 150 tl ye bitane asus'un onu alabilirim ama x3440 daha iyi ona anakart bulmam gerek yardım edin ankara içinde 2.el bulabilirseniz çok iyi olur benim hesabıma göre 1000tl fln aşıcak gibi

2 el bulman zor.Ayni şehirdeyiz bende bakayım bulabilirsem burdan yazarım.Bende çok zor buldum.Anakart,İ5 750 işlemci,12 GB ram ve kule tipi soğutucu için 700 TL ödedim.Ama sistemim güzel oldu.Şuan 3.8 GHZ kullanıyorum.Cinebench r15 testinde CPU 450 puan alıyor.İ5 3470 ile aynı skor.

neresindesin ?
ya instagramın fln varsa konuşalım bilgilisin galiba bu konularda bu siteyide pek bilmiyorum özelden msj atabiliyorsan at instagramını ordan konuşuruz.

Son düzenleme:
anladım ama dediğim gibi e5450 işlemci yapsam bir tane anakart buldum 150 tl ye asus p5g43c-m lx anakart buldum ankara içi e5450 kullanıp gtx 750 ti yada 950 ti kullansam fazla performans kaybedermiyim x3440 dan ? başka bi anakart bulmam lazım bilgisayar bakmıyorum ben parça parça alıp topluycam.

E5450 işlemci,anakart ve 8 gb ram alsan yine 400-500 TL civarı tutar.İlerde iyi bir ekran kartı almak istesen bu sistem ile darboğaz yaşar performans alamazsın.

E5450 işlemci,anakart ve 8 gb ram alsan yine 400-500 TL civarı tutar.İlerde iyi bir ekran kartı almak istesen bu sistem ile darboğaz yaşar performans alamazsın.
peki gtx 950 ti yada gtx 750 ti 8gb ddr3 ram için hangi işlemci ve anakart kullanılabilir 2.el

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…