Y yasinsuer Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 666 24 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar anakartım Gigabyte P55 US3l. İşlemcim X3440. işlemciyi Trendyol'dan aldım ikinci el olarak. İşlemci yüke bindiği zaman cızırtı sesi geliyor. Sizce işlemcide bir sorun olabilir mi? İade edeyim mi işlemciyi? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2021
Arkadaşlar anakartım Gigabyte P55 US3l. İşlemcim X3440. işlemciyi Trendyol'dan aldım ikinci el olarak. İşlemci yüke bindiği zaman cızırtı sesi geliyor. Sizce işlemcide bir sorun olabilir mi? İade edeyim mi işlemciyi?
KS KS Y yasinsuer Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 666 24 Şubat 2021 #21 Jobs dedi: Yani umarım sorun yoktur kondansatörlerde. Genişletmek için tıkla... Base frekansta çalışınca sistem ses çıakrmıyor. Artı 0 Eksi
Jobs dedi: Yani umarım sorun yoktur kondansatörlerde. Genişletmek için tıkla... Base frekansta çalışınca sistem ses çıakrmıyor.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.935 Makaleler 6 Çözümler 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #22 yasinsuer dedi: Base frekansta çalışınca sistem ses çıkarmıyor. Genişletmek için tıkla... İnşallah doğru overclockla da çıkarmaz kolay gelsin. Artı 0 Eksi
yasinsuer dedi: Base frekansta çalışınca sistem ses çıkarmıyor. Genişletmek için tıkla... İnşallah doğru overclockla da çıkarmaz kolay gelsin.
KS KS Y yasinsuer Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 666 24 Şubat 2021 #23 Jobs dedi: İnşallah doğru overclockla da çıkarmaz kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... İnşallah usta can sıkıyor Artı 0 Eksi
Jobs dedi: İnşallah doğru overclockla da çıkarmaz kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... İnşallah usta can sıkıyor