Xeon X3440 işlemci için termal macun önerisi

Kart yardımı ile yaymak gerekiyor mu? Yoksa çapraz çizip soğutucuyu koysak yayılır mı kendi?

İçinden zaten spatula çıkıyor yaydırmak için. Üşenmezsen spatula ile ince bir katman çeklinde yaydırırsın eğer üşenirsen ince bir çapraz çizin kapayın direk.

Ben kendi sistemimde incecik bir katman sürerken abimin sisteminde çapraz sürdüm ama sonradan yaydıralım dedi yaydırdır spatulamı kaybetmiştim Cooler Master'ın kartı ile hallettik. :D

İyi soğutucu. Forumda incelemesi vardı. Kullanan arkadaş memnundu. Ben de almayı düşünüyordum kendime. Bütçe artarsa T6 ultra artmazsa X4 alınır.
Bu macun nasıldır acaba ? Mahalle bilgisayarcısından aldım x3440 ile kullanıyorum.

Bu macun nasıldır acaba ? Mahalle bilgisayarcısından aldım x3440 ile kullanıyorum.
Diş macunundan farksız. Termal iletkenliği 1.63'müş. Hiçbir işe yaramaz. X3440 cayır cayır yanar o macunla.

Bu macun nasıldır acaba? Mahalle bilgisayarcısından aldım X3440 ile kullanıyorum.

Mahalle bilgisayarcılarının bir numaralı kalitesiz diyebileceğimiz macundur. MX-4 alın keyfinize bakın deirm ben size.

Aralarında dağlar kadar fark var desem yalan olmaz.

İnternetten 5 6₺'ye toptan alıp 10 15₺'ye bizlere iteliyorlar.

Diş macunundan farksız. Termal iletkenliği 1.63'müş. Hiçbir işe yaramaz. X3440 cayır cayır yanar o macunla.
Dediğiniz macunu alsam etkisi olur baya yani ?
Mahalle bilgisayarcılarının bir numaralı kalitesiz diyebileceğimiz macundur. MX-4 alın keyfinize bakın deirm ben size.

Dediğiniz macunu alsam etkisi olur baya yani ?

Dediğiniz macunu alsam etkisi olur bayağı yani?

Aşırı derecede fark olacağını belitmiştim yukarıda. Abimin sıvı soğutmalı sisteminde ne olduğu belirsiz bir macun bulunmaktaydı boşta 45 50 görürken MX-4 sürdüğümüzde 30 dereceye düştü yükte ise 75 dereceden 60 65 derecelere düşüş yaşandı.

Aşırı derecede fark olacağını belitmiştim yukarıda. Abimin sıvı soğutmalı sisteminde ne olduğu belirsiz bir macun bulunmaktaydı boşta 45 50 görürken MX-4 sürdüğümüzde 30 dereceye düştü yükte ise 75 dereceden 60 65 derecelere düşüş yaşandı.
Hocam size bir de şunu sorayım. İşlemcim yüke bindiği zaman anakarttan cızırtı sesi geliyor.
Evet. Sadece sayısal veri olarak 5 kat daha iletken ve iyi bir macun.
Hocam size bir de şunu sorayım. İşlemcim yüke bindiği zaman anakarttan cızırtı sesi geliyor.

PSU veya ekran kartından gelen CW sesi olabilir. Fanlardan biri veya birkaçının titreşim sesi de olabilir. Direkt olarak anakart üzerinden gelen bir ses hakkında bir fikrim yok ancak sesi kaydedip yeni konu açarsanız bilen arkadaşlar yardım edecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı