İçinden zaten spatula çıkıyor yaydırmak için. Üşenmezsen spatula ile ince bir katman çeklinde yaydırırsın eğer üşenirsen ince bir çapraz çizin kapayın direk.
Ben kendi sistemimde incecik bir katman sürerken abimin sisteminde çapraz sürdüm ama sonradan yaydıralım dedi yaydırdır spatulamı kaybetmiştim Cooler Master'ın kartı ile hallettik.
Genel Markalar Ht-gy260 3gr Yüksek Performanslı Termal Macun Gümüş Alaşım Thermal Grease 1.8w/m-k Işlemci Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bu macun nasıldır acaba ? Mahalle bilgisayarcısından aldım x3440 ile kullanıyorum.
Genel Markalar Ht-gy260 3gr Yüksek Performanslı Termal Macun Gümüş Alaşım Thermal Grease 1.8w/m-k Işlemci Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bu macun nasıldır acaba ? Mahalle bilgisayarcısından aldım x3440 ile kullanıyorum.
www.trendyol.com
Bu macun nasıldır acaba? Mahalle bilgisayarcısından aldım X3440 ile kullanıyorum.
Aralarında dağlar kadar fark var desem yalan olmaz.
İnternetten 5 6₺'ye toptan alıp 10 15₺'ye bizlere iteliyorlar.
Aşırı derecede fark olacağını belitmiştim yukarıda. Abimin sıvı soğutmalı sisteminde ne olduğu belirsiz bir macun bulunmaktaydı boşta 45 50 görürken MX-4 sürdüğümüzde 30 dereceye düştü yükte ise 75 dereceden 60 65 derecelere düşüş yaşandı.
Aralarında dağlar kadar fark var desem yalan olmaz.
İnternetten 5 6₺'ye toptan alıp 10 15₺'ye bizlere iteliyorlar.
Aşırı derecede fark olacağını belitmiştim yukarıda. Abimin sıvı soğutmalı sisteminde ne olduğu belirsiz bir macun bulunmaktaydı boşta 45 50 görürken MX-4 sürdüğümüzde 30 dereceye düştü yükte ise 75 dereceden 60 65 derecelere düşüş yaşandı.
PSU veya ekran kartından gelen CW sesi olabilir. Fanlardan biri veya birkaçının titreşim sesi de olabilir. Direkt olarak anakart üzerinden gelen bir ses hakkında bir fikrim yok ancak sesi kaydedip yeni konu açarsanız bilen arkadaşlar yardım edecektir.