Çözüldü Xeon X3440 işlemciye hangi anakart almalıyım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

serhatmer16

Femtopat
Arkadaşlar düşük bütceli 2. el sistem toplayacağım ama GTA 5, eurotrucksimilator tarzı oyunlarda rahat 100.
FPS üzeri görmek istiyorum.
Darboğaz olmaması için yine 2.el X3440 işlemciye.
En uygun anakart ve darboğaz yapmayacak 1000TL altı hangi ekran kartını alabilirim.
Not: Ben Anadolu çocuğuyum üstüne 500 600 TL ekle şunu şunu alın demeyin bütcem ortada 1000 TL'ye [anakart ve ekran kartı arıyorum ]

Çözüm
Oradaki bilgiler pek doğru olmayabiliyor, fakat x3440 i7 ilk nesil işlemcilerle benzer yapıda. E5 1620 ise 2. nesil i7 yapısında, en büyük fark ise çalışma frekanslarında. Farkı görmek için YouTube'dan iki işlemci içinde oyun performanslarını karşılaştırabilirsin.
O işlemcinin bahsettiğin oyunlarda aşırı overclock olmazsa 100 FPS işleyebileceğini sanmıyorum. O işlemci yerine Aliexpress'ten E5 1620 sistem tercih edebilirsin.

Aralarında uçuk bir fark yok gibi?
[Bu konuda pek bilgim yok kusura bakmayın lütfen]

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200712-175730_Chrome.jpg
    Screenshot_20200712-175730_Chrome.jpg
    206,6 KB · Görüntüleme: 48
Oradaki bilgiler pek doğru olmayabiliyor, fakat x3440 i7 ilk nesil işlemcilerle benzer yapıda. E5 1620 ise 2. nesil i7 yapısında, en büyük fark ise çalışma frekanslarında. Farkı görmek için YouTube'dan iki işlemci içinde oyun performanslarını karşılaştırabilirsin.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı