Xeon X3440 ve RX 460 sistem toplama

Bilgisi olan varsa bir sorum olacaktı. Benim de aldığım ekran kartı bu, işlemci olarak da x3470 düşünüyorum bildiğiniz gibi bu ekran kartı pci express x16 malum Türkiyede satılan 1156 anakartlar x8 slot, aliexpress e de pek girişmek istemiyorum sağı solu kusurlu anakart teslim alan çok insan var boyut olarak fark var aralarında 1 2 fps de oynuyormuş o sıkıntı değil sorum şu bu ekran kartını Türkiyeden alacağım x8 bir anakarta takıp kullanabilir miyim? Teşekkürler

Bilgisi olan varsa bir sorum olacaktı. Benim de aldığım ekran kartı bu, işlemci olarak da x3470 düşünüyorum bildiğiniz gibi bu ekran kartı pci express x16 malum Türkiyede satılan 1156 anakartlar x8 slot, aliexpress e de pek girişmek istemiyorum sağı solu kusurlu anakart teslim alan çok insan var boyut olarak fark var aralarında 1 2 fps de oynuyormuş o sıkıntı değil sorum şu bu ekran kartını Türkiyeden alacağım x8 bir anakarta takıp kullanabilir miyim? Teşekkürler
Benim bu cevaplarda söylediğim ekran kartı x16 destekliyor galiba ama güven yok işte max 8 gb birde

Anakarta güven olmaz daha bilindik markaların kartlarına yönelin derim. İşlemciye overclock gerekli. Yapmak istemiyorsanız X3440 yerine X3470 alın.
Bu anakart x3440 için uygun değil midir ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı