Xeon X3440 ve RX 550 sistemde neler yapılır?

Daha fazla  
Merhaba şöyle sistem almayı düşünüyorum ekran kartı olarak da GTX 750 Ti-RX 550 gibi bir şey alacağım. Bu sistem ile neler yapılabilir ve hangi oyunları oynayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba şöyle sistem almayı düşünüyorum ekran kartı olarak da GTX 750 Ti-RX 550 gibi bir şey alacağım. Bu sistem ile neler yapılabilir ve hangi oyunları oynayabilirim?

Elden almayacaksanız Param Güvende ile almanızı tavsiye ederim.

Resident Evil 7 biohazard, Metro 2033, Metro: Last Light, Call of Duty modern walfare gibi oyunları oynatır mı peki?
Oynatmaz, CoD Warzone'u denemiştim pek oynanabilir değil. O sistemle LoL, CSGO, Valorant gibi rekabetçi oyunları rahatlıkla oynarsınız keza zamanında aynı sisteme sahiptim.

Oynatmaz, CoD Warzone'u denemiştim pek oynanabilir değil. O sistemle LoL, CS:GO, Valorant gibi rekabetçi oyunları rahatlıkla oynarsınız keza zamanında aynı sisteme sahiptim.

144 sabit oynatır mı hocam? CoD modern walfare serisi 2, 3, 4 gibi oyunlar bir de GTA 5 oynamak istiyorum onu da oynatır mı?

Elden almayacaksanız Param Güvende ile almanızı tavsiye ederim.
Param güvende ile alacağım.

144 sabit oynatır mı hocam? CoD modern warfare serisi 2, 3, 4 gibi oyunlar bir de GTA 5 oynamak istiyorum onu da oynatır mı?
GTA 5 düşük ayarlarda 1080P 60 FPS oynuyordum RX 550 ile, CoD serisini de en kötü ihtimalle düşük ayarlarda akıcı oynatır. Rekabetçi oyunlarda düşük ayarlarda oynardım onları da genelde 144 FPS'in üzerinde oynatıyor. Yalnız ben o sisteme sahipken işlemcimi 3.20 GHz'ye overclock etmiştim ve 16 GB RAM vardı. Bana soracak olursanız bu sistemi hiç almayın para biriktirip DDR4 bi' sistem alın zira o işlemci bugünlerde hiç yeterli değil ve overclockla uğraşmak insanı bıktırıyor.

GTA 5 düşük ayarlarda 1080p 60 FPS oynuyordum RX 550 ile, CoD serisini de en kötü ihtimalle düşük ayarlarda akıcı oynatır. Rekabetçi oyunlarda düşük ayarlarda oynardım onları da genelde 144 FPS'in üzerinde oynatıyor. Yalnız ben o sisteme sahipken işlemcimi 3.20 GHz'ye overclock etmiştim ve 16 GB RAM vardı. Bana soracak olursanız bu sistemi hiç almayın para biriktirip DDR4 bi' sistem alın zira o işlemci bugünlerde hiç yeterli değil ve overclockla uğraşmak insanı bıktırıyor.

Maalesef DDR4'e geçemiyorum bütçem şu anlık 1700 TL 1700 TL'ye de en iyi seçim Xeon olur diye düşündüm zaten 1-2 yıl sonra bu sistemi satıp 1660'lı DDR4 sistem toplamayı düşünüyorum. Yani bu bütçeye başka ne alabilirim önerilerinize tamamen açığım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı