Xeon X3440 ve RX570 sistem FPS düşüşü sorunu

PİTBULL SAMİ

Kilopat
Yer
Rivia
Daha fazla  
Aşağıda bahsettiğim sisteme sahibim ve R6'da her şeyi Ultra'ya çektiğimde FPS değerim 110-160 arası iken, bazı ellerde 60-70 FPS'e düşüyor. Benzer bir sorun olarak da PUBG'de grafikleri Ultra'ya çektiğimde, FPS'im bazı bölgelerde veya her yerde 10-30 FPS arasına kitleniyor fakat High ayarlara çektiğimde ise 80-90 FPS vermeye başlıyor. Kısacası Ultra ayarlarda oynadığım zaman saçma bir FPS düşüşü yaşıyorum, bunun sorunu ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizi ayrıntılı yazmalısınız. Sorun X3440 ve 8GB RAM muhtelemen. Aynı şeyler bana da oluyor.
Sistemim:
Anakart: Gigabyte GA-P55-US3L, Islemci: Xeon X3440 4.01 Ghz OC, RAM: Kingston 4x2 DDR3 1680 Mhz, Ekran Kartı: MSİ RX570 ARMOR 4 GB, SSD: Adata su650 120 GB, HDD: WD 320 GB, Kasa: Glory G01, PSU: Game Power 500W 80+, Monitör: Fujitsu L20T-4 Led 84 HZ OC, CPU Fan: Snowman T6

İşletim sistemi: Windows 10 güncel daha dün format attım.
Driverlar: Hepsi güncel.

Sıcaklık durumları nasıl? Ekran kartı ve işlemcinin? Ayrıca işlemcinizi stabil şekidle 4GHz mi yaptınız? Zor ama SSD kaynaklı sorun da olabilir. LOW da her oyunu oynayabilmeniz lazım akıcı şekilde. Kartın gücü yetse de X3440'ın gücü yetmiyor PubG-BF gibi oyunlara.

R6 hakkında fikrim yok. Sahip değilim ve oynamadım sistemimde.

Son düzenleme:
Sıcaklık durumları gayet iyi, stabilite testlerinde sorunsuz çalışıyor sistem. Xeon X3470 çok ısınıyor diye X3440 ile değiştirdim ve ısılarımda hatrı sayılır bir düşüş oldu fakat halen bu tür sorunlar devam ediyor. Masaüstümde aşırı derecede takılma vardı ssd olmasına rağmen ve bu yüzden format attım, format attıktan sonra takılmaların yüzde 90'ı geçti fakat bu takılma donanımsal mı yoksa yazılımsal mıydı bilemiyorum halen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…