Xeon X3470 işlemci Foxconn H55MXV ile uyumlu mu?

Elmar123

Decapat
Foxconn H55MXV LGA 1156 soket anakartım var ve ben bu anakarta Xeon X3470 işlemci almak istiyorum. Foxconn sitesine baktığımda bu anakarta uyumlu işlemciler sırasında birinci nesil i3, i5, i7 işlemciler gözüküyor ve Xeon işlemciler o sırada nedense yok. Halbuki Xeon X3470 1156 soketle uyumlu işlemci.
Ben bu işlemciyi anakartıma taksam sorun çıkarır mı? Bilgisayar açılmama gibi bir sorun olur mu? Foxconn neden uyumlu işlemciler sırasında bu işlemciyi göstermemiş tam anlayamadım. Bu işlemciyi alma sebebim i3, i5, i7 işlemcilerden daha ucuz ve daha güçlü olmasıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xeon işlemciler ev kullanıcıları için üretilen işlemciler değil. Farklı chipsetler ile kullanılıyorlar. BIOS modlama gibi çözümlerle aynı soket tipinde kullanılabiliyorlar, tabii ki bazıları.

Normalde uyumlu olmayan bir seri yani, uyumluluk listesinde olmamasının sebebi bu.

Foxconn H55MXV LGA 1156 soket anakartım var ve ben bu anakarta Xeon X3470 işlemci almak istiyorum. Foxconn sitesine baktığımda bu anakarta uyumlu işlemciler sırasında birinci nesil i3, i5, i7 işlemciler gözüküyor ve Xeon işlemciler o sırada nedense yok. Halbuki Xeon X3470 1156 soketle uyumlu işlemci.
Ben bu işlemciyi anakartıma taksam sorun çıkarır mı? Bilgisayar açılmama gibi bir sorun olur mu? Foxconn neden uyumlu işlemciler sırasında bu işlemciyi göstermemiş tam anlayamadım. Bu işlemciyi alma sebebim i3, i5, i7 işlemcilerden daha ucuz ve daha güçlü olmasıdır.

Bende aynı anakarttan var. Çalıştırmayı başarabildin mi dostum?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı