Merhaba kardeşim öncelikle Mesaj banım vardı O yüzden cevaplayamadım ürün boşta ve 100 de 100 yükte güzel bir performans sağlıyor mu kaç derece oluyor ?Deep Cool Gammaxx S40 kullanıyorum X3440 O.C. 3.8Ghz. Memnunum. Youtube videolarında Ruslar genelde bu soğutucuyu kullanıyor. 4.2Ghz'de çalıştıranı da gördüm. Bu sürekli bir değer midir bilemiyorum. Size tavsiye edebilirim. Sessiz çalışıyor.
Kardeşim öncelikle kurusa bakma cevap veremedim mesaj banım vardı Ürün Nasıl Hiç duymadım ismini
Sıckalık değerdeki kaç oluyor ? Kaç ghz de kullanıyorsun bro ?Aynı işlemciyi kullanıyorum Dark Frezzer x94 RD var bunu kullanıyorum ben.
Merhaba kardeşim öncelikle Mesaj banım vardı O yüzden cevaplayamadım ürün boşta ve 100 de 100 yükte güzel bir performans sağlıyor mu kaç derece oluyor ?
(Dark X120 veya X124 alamayı düşünüyorum sence nasıldır )
Kardeşim bir arkadaş da bunu önerdi Gerçekten güzel herhalde herkes bunu öneriyor tamamdır bunu alıcam ama 2 Tane sorum varWindale 4 öneririm, pişman olmazsın.
Link
Gerçekten kararsız kaldım Deep Cool güzel 1 marka zaten nerdeyse Xeon kullananlar hep gammax s40 kullanıyor am gerçekten karar veremedimPUBG Lite'da 62 dereceyi geçmiyor. Kasa üzerinde 2 adet egzoz fanı var. Tek arka taraf egzoz fanla 71 dereceyi gördüm. Soğutucunun üzerinde gelen termal macunuyla kullanıyorum. Performansından memnunum. Xeon işlemciler için overclock yapılmasa bile soğutucu şart. Dark alıcaksanız X120 veya X124 modeli olabilir. X94'lerin fanları daha ufak olduğu için daha sesli çalışacaktır. Benim tavsiyem yine Deep Cool Gammaxx S40 olucak. Dark markasından daha iyi bir soğutucu. Biraz daha pahalı tabi.
Site güvenilir mi?
Xeon x3470 3.3 ghz de tam yükte ve boşta sıcaklık değerlim nasıl olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.