Xeon X3470 Soğutucu Önerisi

KemalTr0

Decapat
Arkadaşlar işlemcim CS GO'da 300 FPS alırken maksimum 72-73 oluyor ama PUBG'de 85-90'a kadar çıkıyor. Bir de overclock yapacağım bana güzel bir soğutucu önerir misiniz? Bütçe 200-250 arası.

Deep Cool Gammaxx S40 kullanıyorum X3440 O.C. 3.8Ghz. Memnunum. Youtube videolarında Ruslar genelde bu soğutucuyu kullanıyor. 4.2Ghz'de çalıştıranı da gördüm. Bu sürekli bir değer midir bilemiyorum. Size tavsiye edebilirim. Sessiz çalışıyor.

Deep Cool Gammaxx S40 kullanıyorum X3440 O.C. 3.8Ghz. Memnunum. Youtube videolarında Ruslar genelde bu soğutucuyu kullanıyor. 4.2Ghz'de çalıştıranı da gördüm. Bu sürekli bir değer midir bilemiyorum. Size tavsiye edebilirim. Sessiz çalışıyor.
Merhaba kardeşim öncelikle Mesaj banım vardı O yüzden cevaplayamadım ürün boşta ve 100 de 100 yükte güzel bir performans sağlıyor mu kaç derece oluyor ?
(Dark X120 veya X124 alamayı düşünüyorum sence nasıldır )

Aynı işlemciyi kullanıyorum Dark Frezzer x94 RD var bunu kullanıyorum ben.

Kardeşim öncelikle kurusa bakma cevap veremedim mesaj banım vardı Ürün Nasıl Hiç duymadım ismini
Aynı işlemciyi kullanıyorum Dark Frezzer x94 RD var bunu kullanıyorum ben.
Sıckalık değerdeki kaç oluyor ? Kaç ghz de kullanıyorsun bro ?
(X120 veya X124 almayı düşünüyorum) nasıl sence

Merhaba kardeşim öncelikle Mesaj banım vardı O yüzden cevaplayamadım ürün boşta ve 100 de 100 yükte güzel bir performans sağlıyor mu kaç derece oluyor ?
(Dark X120 veya X124 alamayı düşünüyorum sence nasıldır )

PUBG Lite'da 62 dereceyi geçmiyor. Kasa üzerinde 2 adet egzoz fanı var. Tek arka taraf egzoz fanla 71 dereceyi gördüm. Soğutucunun üzerinde gelen termal macunuyla kullanıyorum. Performansından memnunum. Xeon işlemciler için overclock yapılmasa bile soğutucu şart. Dark alıcaksanız X120 veya X124 modeli olabilir. X94'lerin fanları daha ufak olduğu için daha sesli çalışacaktır. Benim tavsiyem yine Deep Cool Gammaxx S40 olucak. Dark markasından daha iyi bir soğutucu. Biraz daha pahalı tabi.

Windale 4 öneririm, pişman olmazsın.
Link
Kardeşim bir arkadaş da bunu önerdi Gerçekten güzel herhalde herkes bunu öneriyor tamamdır bunu alıcam ama 2 Tane sorum var
1 Site güvenilir mi ?
2 Xeon x3470 3.3 ghz de tam yükte ve boşta sıcaklık değerlim nasıl olur ?
PUBG Lite'da 62 dereceyi geçmiyor. Kasa üzerinde 2 adet egzoz fanı var. Tek arka taraf egzoz fanla 71 dereceyi gördüm. Soğutucunun üzerinde gelen termal macunuyla kullanıyorum. Performansından memnunum. Xeon işlemciler için overclock yapılmasa bile soğutucu şart. Dark alıcaksanız X120 veya X124 modeli olabilir. X94'lerin fanları daha ufak olduğu için daha sesli çalışacaktır. Benim tavsiyem yine Deep Cool Gammaxx S40 olucak. Dark markasından daha iyi bir soğutucu. Biraz daha pahalı tabi.
Gerçekten kararsız kaldım Deep Cool güzel 1 marka zaten nerdeyse Xeon kullananlar hep gammax s40 kullanıyor am gerçekten karar veremedim

Son düzenleme:
Site güvenilir mi?
Xeon x3470 3.3 ghz de tam yükte ve boşta sıcaklık değerlim nasıl olur?

Güvenilir, gene de ekşi sözlük, şikayetvar gibi sitelerden yorumları incelemeni öneririm. Sıcaklık hakkında net bir şey söyleyemem ama bu fiyat bandında alabileceğin en iyi soğutuculardan biri bu ürün.

temp_oc_aida64_fpu.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı