tabi verilmez sistemim düşük saten ram ssd ekran kartı falan alırım daha iyi şuan gta 5 crack var sorun yok gibi.
400 e aldık sistemi 300tl tamir tuttu
Korsan da çıkan sorun orjinalde de çıktı gördüğünüz gibi. Bende korsanı pek sevmem ama 250 TL de hiçbir oyuna verilmez. Benim için bir oyuna maksimum 60 TL ödenir.
tabi verilmez sistemim düşük saten ram ssd ekran kartı falan alırım daha iyi şuan gta 5 crack var sorun yok gibi.
400 e aldık sistemi 300tl tamir tuttu
Bazı parçalar elimde vardı, anakart ile 4 GB ram dışındaki orda yazan herşey 500 TL falan. Soruna gelecek olursam cevap veremem çünkü korsana destek yok, elamigos diyip geçiyorum
Korsanda çıkan sorun orijinalde de çıktı gördüğünüz gibi. Ben de korsanı pek sevmem ama 250 TL'de hiçbir oyuna verilmez. Benim için bir oyuna maksimum 60 TL ödenir.
6 TL'ye 3 aylık GamePass almayıp burada korsanı hiç önermeyin bence Bu kadar da yapmayın arkadaşlar. Ver 6 TL sistemin kaldırmaz ise orada daha bir sürü oyun var, aç onları oyna.
Kardeş iyi güzelde para dibi çekti banka hesabında 48 kuruş kalmış . Ayın 17 sinde burs yatıyor. Plati'den yada aklıma yatarsa Gamepass ile alırım.
Bazı parçalar elimde vardı, anakart ile 4 GB ram dışındaki orda yazan herşey 500 TL falan. Soruna gelecek olursam cevap veremem çünkü korsana destek yok, elamigos diyip geçiyorum
Kanka yukledimde enter yerinde oyundan atiyor sende oldumu olduysa nasil çözdün söyler misin. Bide windows 10 sürümün kaç benim 1909, ondan mı yapıyor acaba?