Xeon X5450 ve HD6850 sisteme 400W PSU yeterli mi?

O işlemci boru gibi watt çeker, ekran kartı da öyle 20-30W'lık yavru değil. Yük altında sıkıntı çıkaracak, 400W güç kaynaklarının hepsi 12V kanalından 400W vermez. Güç kaynağının modeli ne?

Kaç watt PSU almalıyım?
450-500W. 12V kanalından 450W sağlıyorsa kafi. Yük altında bile sorun olmayacak.
 
O işlemci boru gibi watt çeker, ekran kartı da öyle 20-30W'lık yavru değil. Yük altında sıkıntı çıkaracak, 400W güç kaynaklarının hepsi 12v kanalından 400W vermez. Güç kaynağının modeli ne?

450-500W. 12v kanalından 450W sağlıyorsa kafi. Yük altında bile sorun olmayacak.

PSU'dan fazla anlamıyorum ama Everest marka PSU kullanıyorum birkaç ay önce aldım.
 
PSU'dan fazla anlamıyorum ama Everest marka PSU kullanıyorum birkaç ay önce aldım.
Kafadan elendi. Net bütçeni alabilir miyim yeni güç kaynağı için?

C4 PSU.png
 
@Nvdia HD6850 kötü. Genelde ürünleri fason üretim oluyor. Maliyetten kaçmak için her yolu deniyorlar, pazarladıkları fare, klavye, güç kaynağı, mikrofon ve aklına gelebilecek diğer her türlü üründen kaçınmak iyi olur. Segment Bilgisayar diye bir firmaya bağlı marka.

Everest/Rampage marka ürün alırken ne aldığını bilmiyorsun. Güç kaynakları için konuşayım, veri sayfası hiçbirinin yok. Zahmet edip de uğraşmamışlar, Çin'den gelen merdiven altı ürünlere logo basıp basıp pazarlayan marka. Everest/Rampage markasının neredeyse tüm ürünleri berbat, önermiyoruz. Forumlar patlayan Everest/Rampage PSU'lar ile dolu.

İdare etmez, sadece görüntü almak için belki onboard ekran kartıyla kullanılır. Onun dışında işlevleri yok, hepsi potansiyel C4'den ibaret.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı