Xeon X5460 GTX 960 sisteme 350W PSU yeter mi?

MetinCakir

Kilopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Yakın zamanda bir sistem topladım fakat aldığım PSU'nun içinden garip bir koku gelmesi sebebiyle o PSU ile kullanmaktan vazgeçtim. Aldığım PSU Aerocool 400W PSU yanık kokusu değil tam olarak toz kokusuna benziyor. Sizce bir sorun yaratır mı? Elimde ise Everest 350W PSU var sistemi şimdilik idareten yeni PSU alana kadar bu PSU ile kullansam sorun olur mu?

Edit : Aerocool PSU çalışmazken bile içinden koku gelmeye devam ediyor.

Yakın zamanda bir sistem topladım fakat aldığım PSU'nun içinden garip bir koku gelmesi sebebiyle o PSU ile kullanmaktan vazgeçtim. Aldığım PSU Aerocool 400W PSU yanık kokusu değil tam olarak toz kokusuna benziyor. Sizce bir sorun yaratır mı? Elimde ise Everest 350W PSU var sistemi şimdilik idareten yeni PSU alana kadar bu PSU ile kullansam sorun olur mu?

Edit : Aerocool PSU çalışmazken bile içinden koku gelmeye devam ediyor.
Yetmez. 500 net önerimdir.

Taktım, OCCT ile test ettim, 5. dakikada fena bir yanık kokusu gelmeye başladı, hemen kapattım PSU'yu söktüm, işlemci çok ısınıyor ama kokunun PSU'dan geldiğine %80 eminim. Biraz daha bekleyip adam akıllı bir soğutucu alarak kullanacağım. PSU da Aerocool'u tamire göndermeyi düşünüyorum bilmiyorum acaba sorun olur mu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı