Xeon X5460 sisteme 300W PSU yeter mi?

ahennal

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Dünya
Merhaba arkadaşlar. Sistem topluyorum fakat güç kaynağı konusunda tatmin değilim. 300W PSU bu sistemi açar mı?

Sistem;
Xeon X5460.
8 GB DDR3 RAM
1TB+500GB HDD.

Sadece konudaki yazılı parçalar varsa zaten 200-250W eder en fazla yük altında ve 300W PSU yeter. Ama ekran kartı işin içine girerse 350-400W bir PSU olması lazım tabii o da güç girişi istemeyen bir model olursa. Duruma göre değişir yani.

Hocam sistemde sadece belirttiğim parçalar var.

En kalitelisi olsa bile yetmez ya da ucu ucuna yeter ve PSU fazla yaşamaz. Kaldı ki 300W kaliteli PSU yok diye biliyorum. O işlemcide dahili grafik birimi yok ve ekran kartı da takmak zorunda. Diğer bileşenler falan derken tüketim 300W olur rahat. Zaten işlemci fazla güç tüketen bir model. Yani arkadaşım sen hiç bu işe girme sıkıntı yaşarsın. Yeterli bir PSU al ve rahatına bak.

Hocam zaten deneyip alacağım. İşlemcide dahili grafik biriminin olmadığının farkındayım. Anakartta onboard görüntü kartı var.

Anakarttaki onboard görüntü kartı dediğiniz işlemcide dahili grafik birimi varsa görüntü veriyor. Yani buna göre hareket edin bir yanlışlık olmasın.

Anakarttaki onboard görüntü kartı dediğiniz işlemcide dahili grafik birimi varsa görüntü veriyor. Yani buna göre hareket edin bir yanlışlık olmasın.

Hocam denedim veriyor, merak etmeyin.

Hocalarım hayırlı akşamlar. Güç kaynağını aldım ve taktım. Sistem şu an sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Yardımlarınız için çokça teşekkür ediyorum. İyi akşamlar!

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı