Xeon X5460 mı? Xeon E5460 mı?

RoccoNiyd

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Şuan kullandığım E4500 işlemciyi değiştirmek istiyorum. 775 pin işlemci olarak bunları buldum ama hangisini almalıyım bilmiyorum?

X olan için güçlü bir soğutma gerekiyormuş sanırım onun için de ayrı bir masraf yapmak istemiyorum ama daha güçlü ise tabii tercihimdir.

Ekran kartım GTX 750 Ti
Anakart: Gigabyte G41M COMBO

Aralarında sadece %3 lük bir güç farkı olduğu için hangisi ucuz ise onu alın.
x olan versiyonu daha güçlü

Yalnızca %3 değil bu fark, x serisi çok daha fazla OC edilebilir, e serisi OC için pek uygun değil. X serisi daha fazla güç tüketir fakat iyi bir soğutmayla çok daha iyi performans alabilirsiniz. Bu arada e5460 diye bir işlemci yok, e5450'yi kastettiğinizi varsayıyorum.

Yalnızca %3 değil bu fark, x serisi çok daha fazla OC edilebilir, e serisi OC için pek uygun değil. X serisi daha fazla güç tüketir fakat iyi bir soğutmayla çok daha iyi performans alabilirsiniz. Bu arada e5460 diye bir işlemci yok, e5450'yi kastettiğinizi varsayıyorum.

Peki kule tipi bir soğutucu önerir misiniz? Bu X serisi işlemciyi soğutabilecek şekilde olan.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı