Xeon X5460 Overclock Yapıldığında Hangi Güncel İşlemciye Denk?

ReyizSelim

Hectopat
Daha fazla  
Selamin Aleykum beyler. Benim suan Q8200 işlemcim var. Fakat seneye veya 2 sene sonra GTX 1050 Tİ almak istiyorum. GTX 1050 Tİ Q8200'de darbogaz yapacak. Ama xeon x5460'da yapmiyor. Size bir sorum var bu yuzden, xeon x5460 orta derece bi overclock yapildiginda 3.6 GHz yapildiginda diyelim, hangi guncel islemciye denk olur? Cevaplarinizi bekliyorum. İyi gunler, simdiden tesekkurler...

Konunun Kapanmasını Rica Ediyorum.

Selamin Aleykum beyler. Benim suan Q8200 işlemcim var. Fakat seneye veya 2 sene sonra GTX 1050 Tİ almak istiyorum. GTX 1050 Tİ Q8200'de darbogaz yapacak. Ama xeon x5460'da yapmiyor. Size bir sorum var bu yuzden, xeon x5460 orta derece bi overclock yapildiginda 3.6 GHz yapildiginda diyelim, hangi guncel islemciye denk olur? Cevaplarinizi bekliyorum. İyi gunler, simdiden tesekkurler...

Konunun Kapanmasını Rica Ediyorum.
4ghz O.C yapanlar var. Bir i3 zorlasan eski bir i5 eder performansı. Pek birşey beklememek lazım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı