Xeon X5460 Render Problemi

Supra2000

Centipat
Kendim editör olarak Adobe programları kullanıyorum. Ama render sırasında crash report veya mavi ekran yiyorum hatta SSD aldım 2 günlük SSD Windows 1909 versiyonunu kullanıyorum. Bu sorun nedir editörcüler veyabilirkişiler ulaşabilir mi?

Sistem özellikleri
Xeon X5460
RX580 s. E.
Samsung Evo 860 500GB

Sadece Adobe programlarında sorun var 100 CPU kullanıyor. O sorunda var yardımcı olun.

minidump dosyalarınızı paylaşırsanız bu konu hakkında uzman kişiler yardımcı olabilirler.

minidump dosyalarınızı paylaşırsanız bu konu hakkında uzman kişiler yardımcı olabilirler.

Efendim bunu uygulayacağım ayriyeten bişi daha var stok bakır soğutucu var intelin lga775 in ısınıyor 50 derece oluyor overclocklu halinde çalışıyor 3.17 Ken 3.55 de şuan ama ondan sorun yaparmı bide şey efenim premiere pro veya afterda boş videoda olsa media encoder dan renderladıgımda crash veriyor ayriyeten bunun için bişi varmı ekran kartım güncel kaldırıp tekrar kurdum fayda etmedi effects iz projedede bu sıkıntı var efenim nolur yardımcı olun win 8.1 geçmem düzeltir mi ayriyeten.

Efendim bunu uygulayacağım ayriyeten bişi daha var stok bakır soğutucu var intelin lga775 in ısınıyor 50 derece oluyor ama ondan sorun yaparmı bide şey efenim premiere pro veya afterda boş videoda olsa media encoder dan renderladıgımda crash veriyor ayriyeten bunun için bişi varmı ekran kartım güncel kaldırıp tekrar kurdum fayda etmedi effects iz projedede bu sıkıntı var efenim nolur yardımcı olun win 8.1 geçmem düzeltir mi ayriyeten.
minidump dosyalarınızı paylaşın, sorunun sebebini anlayıp nokta atışı yardımcı olurlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı