Xeon X5460 ve GT 1030 sistemde GTA 5 kaç FPS verir?

İşletim sistemi
Windows 10

Ahmetbilgge

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Maden mühendisi
RAM
8GB RAM
SSD veya HDD modeli
SSD Plus
Ekran kartı
GT 1030 Aero
Anakart
ESC G41T M7
İşlemci
Xeon X5460
Herkese merhaba, orta segment bir sistem topladım fiyatına göre parçalarım şöyle;
8 GB RAM DDR3.
ESC G41t M7 anakart.
Xeon X5460 kule tipli soğutuculu 3.20GHz çalışıyor.
240GB SSD.
GT 1030 Aero overclock 2 GB 64 Bit bir kart.

Sorum şu GTA 5 açar mı ve kaç FPS alırım?

Herkese merhaba, orta segment bir sistem topladım fiyatına göre parçalarım şöyle;
8 GB RAM DDR3.
ESC G41t M7 anakart.
Xeon X5460 kule tipli soğutuculu 3.20GHz çalışıyor.
240GB SSD.
GT 1030 Aero overclock 2 GB 64 Bit bir kart.

Sorum şu GTA 5 açar mı ve kaç FPS alırım?

Bana kalırsa 1080p ayarında çoğu ayar yüksekte bazıları normal olursa oyunda yede bağlı olarak 30-37 arası alırsınız diye düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam, işlemci bayağı etki eder. Ondan dolayı doğru sonuç göstermesi için arkadaşın sisteminin aynısı veya sisteminin yakınına uygun ama sadece işlemci yakın olabilir ve ekran kartı sabit kalmak şartıyla o tarz GTA 5 test videosu atarsanız daha mantıklı olur.

Hocam, işlemci bayağı etki eder. Ondan dolayı doğru sonuç göstermesi için arkadaşın sisteminin aynısı veya sisteminin yakınına uygun ama sadece işlemci yakın olabilir ve ekran kartı sabit kalmak şartıyla o tarz GTA 5 test videosu atarsanız daha
Hocam, işlemci bayağı etki eder. Ondan dolayı doğru sonuç göstermesi için arkadaşın sisteminin aynısı veya sisteminin yakınına uygun ama sadece işlemci yakın olabilir ve ekran kartı sabit kalmak şartıyla o tarz GTA 5 test videosu atarsanız daha mantıklı olur.

Hocam peki 45 FPS alır mıyım?
Hocam peki 45 falan FPS alır mıyım?

GT 1030'unuz GDDR5 mi yoksa DDR4 mü

Bulabildiğim en yakını bu.
Biz ona 40-50 fps diyelim yaklaşık işlemciden dolayı.

Ayrıca GT 1030'un GDDR5 versiyonu ile GDDR4 versiyonu arasında sağlam fark var. Sizinki hangisi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sizinki GDDR4 diye geçiyor galiba.

Son düzenleme:
GT 1030'unuz GDDR5 mi yoksa DDR4 mü?

Bulabildiğim en yakını bu.
Biz ona 40-50 FPS diyelim yaklaşık işlemciden dolayı.

Ayrıca GT 1030'un GDDR5 versiyonu ile GDDR4 versiyonu arasında sağlam fark var. Sizinki hangisi

Sizinki GDDR4 diye geçiyor galiba.

Hayır GDDR5 overclock modeli fanlı olan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı