Xeon X5650 ve GTX 1050 Ti sisteme 350W PSU yeter mi?

Matsuda

Hectopat
Daha fazla  
Başlıktan da anlaşılacağı gibi 350W PSU var elimde. Buradaki kilit nokta overclocklu kullanacağım ve ilk defa yapacağım için emin olamadım. İşlemcimi 4 GHz'de çalıştırmak gibi bir planım var. Sistemim aşağıdaki gibi olacak.
  • Asus Sabertooth X58 anakart
  • Intel Xeon X5650 slbv3 işlemci
  • Zotac GTX 1050 Ti ekran kartı
  • 2 slot 4'er GB Kingston 8 GB 1600 MHz RAM
  • Zheino 2.5 256 GB SSD
  • 500 GB WD 7200rpm HDD
  • Alseye CPU Soğutucusu. (bu tip bir soğutucu X5650 4 GHz'deyken stabil çalıştıracak şekilde sogutabilir mi bunu da cevaplarsaniz sevinirim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınırda yetecektir fakat kaliteli bir 450-500W PSU almanızda fayda var.

Bence 80+ 500 watt psu al.Sınırda olması pek sağlıklı değil.
80+ ne demek oluyor hocam onu açıklar mısın? sizin düşüncelerinizi dikkate alarak değiştirmeye karar verdim 500watt +80 güç kaynağı alacağım ikinci el. Ama benim için şu çok önemli: ani elektrik kesintisi gibi durumlar yaşayabilirim. herhangi bir bileşenin bundan kesinlikle etkilenmemesi gerekiyor. +80 bununla ilgili bir şey mi eğer değilse neye dikkat etmeliyim

80+ ne demek oluyor hocam onu açıklar mısın? sizin düşüncelerinizi dikkate alarak değiştirmeye karar verdim 500watt +80 güç kaynağı alacağım ikinci el. Ama benim için şu çok önemli: ani elektrik kesintisi gibi durumlar yaşayabilirim. herhangi bir bileşenin bundan kesinlikle etkilenmemesi gerekiyor. +80 bununla ilgili bir şey mi eğer değilse neye dikkat etmeliyim
+80 hem güvenli hemde yüksek verimlilik demektir.Yani içinin rahat olması ve yüksek verimlilik.+80 den daha fazla olanlar var tabii fakat bütçeye göre dostum :).Ek olarak akım koruma prizleri var.Onlar elektrik kesintileri ani voltaj yükselmeler için bileşenlerini korur.Onları tercih edebilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı