Xerath vs Kassadin vs Talon

Xerath vs Kassadin vs Talon. Zorluk önemli değil. Earlyde Yasuo'dan güçlü, Late'te Viktor gibi güçlü önerin.

Xerath bilen birisi koridoru zaten domine eder. Ama alışmanız bayağı zor. Takımın fiziksele ihtiyacı varsa Talon yoksa Kassadin alın.
 
Latede Kassadin. Erken oyunda Xerath yasuodan güçlü. Talon tam arada bir karakter.

Talon mainim ve talon aşşırı mana isteyen bir karakter. Bu yüzden bıraktım. Yasuonun manası olmadığı için ölene kadar koridorda durabiliyor. Talon da manası bittiği için base'e döndüğünde otomatik level üstünlüğü yasuoya geçiyor bu yüzden de geri kalıyorsun. Ama talonun da late'i fena değil. Komboyu tutturabilirsen adc'lere tek atabiliyor. Kalkanı olmadığında komboyu tutturabilirsen yasuoya da tek atarsın tutuştur falan atarak. Ama stun yersen veya yasuodan tek q yersen geç oyunda direkt ölürsün çünkü suikastçi bir çar ve direkt tek yemeye müsait. Ya tek atacaksın ya yiyeceksin. Arası yok yani.

Ben Xerath öneririm. Midde çoğu karaktere üstünlük kurabiliyor. Mana kontrolünü biliyorsanız başka karakter düşünmeyin derim. Erken oyunda öne geçerseniz karşınızda kim olursa olsun her türlü ezersiniz zaten.
 
Listeden seçmem gerekirse Talon'u seçerim sonra Xerath, safe oynayabilen birisiysen de Kassadin latenin kralıdır. Listede yok ama şahsi fikrim LeBlanc öğrenen biri orta koridorda çok rahat eder bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı