Xerox phaser 3020 yazucı toneri toz döküyor

SEFABRUZZI

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Xerox phaser 3020 yazıcıma bugün toner doldurtdum. Evde ilk kağıtları denerken her yere toz döküyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fazla doldurmuşlardır. Toner tozu çalkalandıkça şişen bir madde olduğundan dolayı makineye takılıp çalıştırıldığında toner haznesine fazla gelmiştir. Bir ihtimal daha var o da düzgün kapatamamışlardır. Siz birkaç sayfa full siyah çıktı alın yine düzelmezse doldurduğunuz yerle iletişime geçin. Ek olarak makinenin içine dökülmüşse onları da süpürgeyle çekin ve sonrasında peçete ile tam temizleyin.

Fazla doldurmuşlardır. Toner tozu çalkalandıkça şişen bir madde olduğundan dolayı makineye takılıp çalıştırıldığında toner haznesine fazla gelmiştir. Bir ihtimal daha var o da düzgün kapatamamışlardır. Siz birkaç sayfa full siyah çıktı alın yine düzelmezse doldurduğunuz yerle iletişime geçin. Ek olarak makinenin içine dökülmüşse onları da süpürgeyle çekin ve sonrasında peçete ile tam temizleyin.
Eyvallah hocam :)
hocam siyah sayfa çektirmeyi denedim. kağıdı alamıyor şimdi de toz dökmeye daha da fazla devam ediyor. teslim alırken tonerin üstündeki yeşil ruloda bi hasar görmüştüm bi alakası olabilir mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı