XFX 6700 ekran kartına Rampage 600W PSU uyumlu mudur?

Spectax

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, PSU modelim muhtemelen RMP-600-80P, XFX 6700'de 8+8 pin olduğunu duydum. PSU'ma uyar mı? Nasıl bağlayabilirim?

Uyarda Rampage'e sistem emanet edilmez. Ya önce elindeki PSU'yu değiş, elinde değilsede başkasını al. Ya da şimdi RX 6700 al birkaç aya değiş, öyle hemen elinde kalmaz zaten. Sorunun cevabıda uyar.

12V kanalından 552W veriyor işlemci de 11400F. Yeterli olur sanirsam. PSU'dan gelen kabloyu aşağıya ekliyorum. Bunu mu kullanacağım?

Dosya Ekleri

• IMG_20240915_140248.jpg
    204 KB · Görüntüleme: 21
12V kanalından 552W veriyor işlemci de 11400F. Yeterli olur sanirsam. PSU'dan gelen kabloyu aşağıya ekliyorum. Bunu mu kullanacağım?
Hocam yeter yetmesine orda sorun yok. Fakat elinizdeki psu kötü, gerek marka gerek model. Birkaç sene sonra(aylar içindede olabilir, rampage iyi bi marka değil) tüm sistemi braberinde yakabilir. Olan sizin cebinize olur.

PSU'nun kötü olduğunun farkındayım. En kısa sürede değiştireceğim. Rampage'in sitesinde 8+6 PCI-E olarak belirtilmiş. Nasıl kullanacağım? Fotoğrafta siyah 2 pin bir kablo daha var, bunu mu kullanacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…