XFX 6700 sistem Cyberpunk 2077 Ultra ayarlarda 55-70 FPS veriyor

Ben Ryan Gosling

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar daha 2 gün önce kasayı tamamen temizledim termal macun değişimi falan da yaptım ama hala oyunlarda düşük FPS sorunu var.
Sistem.
  • Anakart: Gigabyte B450M-H
  • İşlemci: R5 5600X.
  • Ekran kartı: XFX 6700 10GB.
  • RAM: 8x2 XPG.
  • PSU: 600W Plus Bronze.
Oyun: Cyberpunk 2077 Ultra ayarlarda (fakat düşük ayarlarda bile böyle oyun bir 70 FPS oluyor bir 55 oluyor )

1723911153916.png

Hangi bölgelerde oluyor bu durum daha çok? Oyunda işlemcinin aşırı fazla kullanıldığı yerler var ve bazı yerlerde akıcı olurken bazı yerlerde kullanım sebebiyle ekran kartı kullanımı azalıyor. Fotoğrafta da işlemci bayağı kullanılırken ekran kartı kullanımı çok az. Misal oyunun başlarında evimizin olduğu bölge vardı. O civarda daha kötüyken biraz uzaklaşınca akıcılaşıyor mu?

Hangi bölgelerde oluyor bu durum daha çok? Oyunda işlemcinin aşırı fazla kullanıldığı yerler var ve bazı yerlerde akıcı olurken bazı yerlerde kullanım sebebiyle ekran kartı kullanımı azalıyor. Fotoğrafta da işlemci bayağı kullanılırken ekran kartı kullanımı çok az. Misal oyunun başlarında evimizin olduğu bölge vardı. O civarda daha kötüyken biraz uzaklaşınca akıcılaşıyor mu?

Tam dediğin olay sayılır evin oralarda daha doğrusu şehir içinde oluyor bu olay.

Tam dediğin olay sayılır evin oralarda daha doğrusu şehir içinde oluyor bu olay.
Özellikle o bölge ve Dogtown aşırı kötü bu konuda. Şehir içi bu bölgeler dışında kullanım daha az olmalı. Oralarda da FSR açmayı veya arka planda işlemciyi kullanan uygulamalar varsa kapatabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı