XFX 6750 XT Gamepower Warcry bağlantı noktası sıcaklığı 103 derece

Şöyle bir problem mevcut vidaların hepsi tersten takılmış.. Yani arkadan vida atmışlar bu işlemi yaptığımda ciddi bir düzelme olacak mı uğraşacağıma değecek mi? Bu kasanın incelemesini yapmışsınız eminim arkası dolu konuşuyorsunuz.

Şöyle bir problem mevcut vidaların hepsi tersten takılmış.. Yani arkadan vida atmışlar bu işlemi yaptığımda ciddi bir düzelme olacak mı uğraşacağıma değecek mi? Bu kasanın incelemesini yapmışsınız eminim arkası dolu konuşuyorsunuz.
İncelemesini yapmadım hocam :D O incelemeyi MisakiTaro adlı kullanıcı yapmıştı. Deneyin, öyle müthiş sıcaklık değişimi olmazsa bile minimum 10 derece değişeceğini düşünüyorum.

İncelemesini yapmadım hocam :D O incelemeyi MisakiTaro adlı kullanıcı yapmıştı. Deneyin, öyle müthiş sıcaklık değişimi olmazsa bile minimum 10 derece değişeceğini düşünüyorum.
Peki bu işlem haricinde soğutma şansımız yok mu kasayı?
Fanın arkasına baktım da gerçekten kötü duracak gibi.

Peki bu işlem haricinde soğutma şansımız yok mu kasayı?
Fanın arkasına baktım da gerçekten kötü duracak,
Hayır, yok. Çünkü 6 fan da şu an egzoz görevi görüyor. Kasanın içerisine dışarıdan hava girmiyor şu an.

Üst 2 şu anda egzoz görevi görmüyor mu?

Sanki elimi kasanın üst bölgesine götürdüğümde dışarı hava üflüyor o üst 2 fan gibi geliyor hocam? Eğer öyleyse alt 3 fanı çevirip üst 2 fanı egzoz bıraksak bir hava akışı sağlanmış olur değil mi?

Üst 2 şu anda egzoz görevi görmüyor mu?

Sanki elimi kasanın üst bölgesine götürdüğümde dışarı hava üflüyor o üst 2 fan gibi geliyor hocam? Eğer öyleyse alt 3 fanı çevirip üst 2 fanı egzoz bıraksak bir hava akışı sağlanmış olur değil mi?
Üşeniyorsan alttaki 3 fanı ve üstteki fanı ters çevir, yandaki 3 fan aynı pozisyonda kalsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı