XFX 6800XT Merc BIOS atılmış olabilir mi?

Çekirdek frekansları biraz düşük normale göre. Bu da BIOS'tan kaynaklanıyordur muhtemelen.

Demek ki kart bu BIOS ile geliyor. Çok faydalı bilgi.

BIOS değiştirmeyin, içiniz rahat olsun.

Çekirdek frekansları biraz düşük normale göre. Bu da BIOS'tan kaynaklanıyordur muhtemelen.

Düşük değil, kart Spec'lerinde verilen değere ulaşmış. OC ile arttırılabilir.

2.250 MHz'e kadar ulaşabildiği yazıyor.

Ben bu bilgilere ulaştım.

primary balanced BIOS:
Base clock up to:
1900 MHz
Game clock up to: 2090 mhz*
Boost clock up to: 2340 mhz**

rage BIOS:
Base clock up to:
1925 MHz
Game clock up to: 2110 mhz*
Boost clock up to: 2360 mhz**

Çekirdek frekansının düşük olması tamamiyle Furmarktan kaynaklı. Power limite takıldığından dolayı frekansı yükseltemiyor. Power limiti Adrenalin'den %15 arttırırsa frekansı yükselecektir.

Bu kartta çift BIOS var stok halde sessiz modda geliyor, sanırım 060'lı olan referans BIOS , diğer marka kartlardada stok modda aynı BIOS kullanılmış gibi.

Siz kartı BIOS Switch'den diğer pozisyona alıp, çalıştırıp GPU Zden BIOS versiyonuna bakın (020.001.000.044.000000) bu numarayla eşleşecek mi?

Dostum boş boş konuşma GPU-Z de XFX markası açıkça belli oluyor paylaşımda. Sapphire'i nereden çıkardın?
Sen boş boş konuşma, TechPowerUp veri tabanında gözüken verilere dayanarak söyledim ki ortak kullanılan bir BIOS olabilir, bunda sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…