XFX 6800XT Merc BIOS atılmış olabilir mi?

Evet hocam sanırım o şekilde bilgi için teşekkürler, FurMark testini de koyuyorum rica etsem bakar mısınız ilk defa kart alıyorum bilgim yok hiç.



Tamamdır hocam bir mail atayım bakalım ne diyecekler, değerli vaktinizi ayırdığınız içi çok teşekkürker. FurMark testini de koyuyorum bir sorun varsa cevaplarsanız sevinirim.

30Dakika-2K-8X MSAA-otomatik fan
Çekirdek frekansları biraz düşük normale göre. Bu da BIOS'tan kaynaklanıyordur muhtemelen.
 
Ben sıfır İncehesap'tan almıştım aynı kartı. Konuyu görünce programı kurup baktım bendeki de aynı. Bendeki bilgiler aşağıdaki gibi ve ben bir fark görmedim. Kartımın kutusunun daha önce açılmadığına eminim.

Demek ki kart bu BIOS ile geliyor. Çok faydalı bilgi.

BIOS değiştirmeyin, içiniz rahat olsun.

Çekirdek frekansları biraz düşük normale göre. Bu da BIOS'tan kaynaklanıyordur muhtemelen.

Düşük değil, kart Spec'lerinde verilen değere ulaşmış. OC ile arttırılabilir.
 
Çekirdek frekansları biraz düşük normale göre. Bu da BIOS'tan kaynaklanıyordur muhtemelen.
Çekirdek frekansının düşük olması tamamiyle Furmarktan kaynaklı. Power limite takıldığından dolayı frekansı yükseltemiyor. Power limiti Adrenalin'den %15 arttırırsa frekansı yükselecektir.
 
Merhaba, ikinci el bir XFX 6800XT Merc ekran kartı satın aldım ancak CPU-Z ile kontrol ettiğimde BIOS sürümü 020.001.000.060.00000. Bu sürüm MSI'a ait gibi görünüyor, ancak aynı zamanda TechPowerUp web sitesinde de aşağıdaki linkte XFX için de var. Anlamadım, eğer BIOS atıldıysa iade edeceğim. Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 1718660

Bu kartta çift BIOS var stok halde sessiz modda geliyor, sanırım 060'lı olan referans BIOS , diğer marka kartlardada stok modda aynı BIOS kullanılmış gibi.

Siz kartı BIOS Switch'den diğer pozisyona alıp, çalıştırıp GPU Zden BIOS versiyonuna bakın (020.001.000.044.000000) bu numarayla eşleşecek mi?
 

Geri
Yukarı