XFX 6900 XT ve Intel i7 12700K'lı bir sistem topluyorum. Kasa için kararsız kaldım. Ekran kartı bayağı büyükmüş hangisine sığar emin değilim 2 tane kasa buldum. Ölçülerini bilen ve anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim. Anakartım MSI Pro Z-690-P DDR4.
Hocam şuan internetim çok yavaş olduğu için bakamiyorum ama siz bakabilirsiniz bu bilgilere. Önce internetten kartınızın boyutuna bakip sonra kasanın bilgilerinden bu boyutu karşılaştırın.
Hocam şuan internetim çok yavaş olduğu için bakamiyorum ama siz bakabilirsiniz bu bilgilere. Önce internetten kartınızın boyutuna bakip sonra kasanın bilgilerinden bu boyutu karşılaştırın.
34 x 13.9 x 5.7 cm; 2 Kilogram - Bu da ekran kartının boyutu.
Daha önce hiç bilgisayar toplamadığım için anlamıyorum bu konulardan. Bir de yanında başka parçalarda var ekran kartı dışında o açıdan bir sıkıntı olur mu?
34 x 13.9 x 5.7 cm; 2 Kilogram - Bu da ekran kartının boyutu.
Daha önce hiç bilgisayar toplamadığım için anlamıyorum bu konulardan. Bir de yanında başka parçalarda var ekran kartı dışında o açıdan bir sıkıntı olur mu?
Hocam çok acil mi? Şuanda mahallemizde bir çalışma var ve internetimiz yok. Bilgisayardan bakamıyorum. Telefondan da çok zor oluyor. Acele değilse internet gelince yazayım ben size.
.auto-style1 { color: #FF9900; } .auto-style3 { color: #000000; } .auto-style4 { border-width: 0; } .auto-style5 { font-weight: bold; border-width: 0; } Yepyeni Dark MAXIMA V12, 2x USB3.0, 4x12cm ARGB Ring LED Fan, Full Mesh Ön Panelli Süper ATX Oyuncu Kasası ! Uygun Fiyatlı ve Dikey...