XFX Double Dissipation 5700 XT almaya değer mi?

Sucuklu

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Yayın bilgisayarı topluyoruz, bunun için 5700XT arayışları içindeyiz. İncehesap'ta yeni bir 5700 XT modeli gördüm ve "5700 serisinin sunabileceği en iyi FPS değerlerini" vaad ediyor. Sapphire Pulse modelinden mi daha fazla verim alırız yoksa XFX'in bu yeni modelinden mi? Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam iki model arasında çok fark olacağını düşünmüyorum ancak Sapphire 3 fanlı olduğu için soğutmada biraz daha önde durabilir. Ben XFX modelini sipariş ettim bekleyip göreceğim bakalım :).

Attığınız linkte Game Clock Mhz değerinin 1755-1905 olduğu yazıyor. Sapphire'ın Pulse modelinde ise bu değerler 1815-1925 arasında. Başka bir fark göremedim. Kağıt üzerinde Sapphire'ın kartı daha iyi değil mi? Daha bilgili arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

Kart çok hızlıdır ama sıradan genelde kasa ile beraber gelen 600-650-700-750w kalitesiz ama makyajı güzel olan veya onların dengi tier c - d - e 3. 4. Sınıf psu'ları nadiren patlatabilir veya sıkıntılı çalışabilir.

Psu'nuz tier b gold sınıfı (low priority olmayan ürünlerden) veya a sınıfında değilse 5700xt almayın derim.

Bakınız.

Ayrıca rx 5700/5700xt nvidia 2070/2070s ve üzeri ekran kartlarını psu modeliniz el verdiğince çift ayrı ayrı iki pcie güç kablosu ile bağlamaya özen gösterin.

c067459fcbaaf069e9c3b4b1d2125902.jpeg

Son düzenleme:
@cAgeff sıcaklık değerleri nasıl?
AAA oyunlarda maksimum 77-78 derece gördüm ancak genelde 73-74 oluyor
CS:GO gibi oyunlarda ise 65 derece civarında
Kart çok hızlıdır ama sıradan genelde kasa ile beraber gelen 600-650-700-750w kalitesiz ama makyajı güzel olan veya onların dengi tier c - d - e 3. 4. Sınıf psu'ları nadiren patlatabilir veya sıkıntılı çalışabilir.

Psu'nuz tier b gold sınıfı (low priority olmayan ürünlerden) veya a sınıfında değilse 5700xt almayın derim.

Bakınız.

Ayrıca rx 5700/5700xt nvidia 2070/2070s ve üzeri ekran kartlarını psu modeliniz el verdiğince çift ayrı ayrı iki pcie güç kablosu ile bağlamaya özen gösterin.

Eki Görüntüle 639524
tek pci-e kablosu ile bağlarsak ne gibi bir sorunla karşılaşabiliriz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı