Bu markayı yeni duydum forumda baktım olumsuz yorum yok. Bu marka hakkında sizce nasıl bi kart? Asus ve msi gibi markalar gibi performans verir mi? Ve 1000 tlye kadar xfx markasının hangi modellerini önerirsiniz?
Gta5'te yüksek fps alınabilcek ekran kartı.
Gayet iyi markadır sadece ülkemizde yeni satışa çıkıyor. 1000 TL'nin üzerine azcık daha koyup GTX 970 alabilirsiniz eğer bütçenizi arttıramıyorsanız R9 290 alabilirsiniz.
2 tane GTX 960'a parası yetiyorsa GTX 970 alır zaten. 2 tane GTX 960'da R9 290 performansı vermez SLI ve CrossFire teknolojisi tam olarak oturmamış bir teknoloji çoğu zaman en güçlü tek ekran kartı yetiyor.
Bu markayı yeni duydum forumda baktım olumsuz yorum yok. Bu marka hakkında sizce nasıl bi kart? Asus ve msi gibi markalar gibi performans verir mi? Ve 1000 tlye kadar xfx markasının hangi modellerini önerirsiniz?
Gta5'te yüksek fps alınabilcek ekran kartı.
Çok iyi. 3 defa kullandım sorunsuz: XFX HD 7750 (GDDR5 modeli), XFX HD 7850 ve XFX R9 290X (mevcut). NVIDIA'dan kovulduktan sonra çok iyi AMD ekran kartları yapmaya başladılar. Soğutma çok iyi, sessiz. Artı olarak eskiden üst seviye AMD Radeon kartlarına hayat boyu garanti veriyorlardı. HD 7970'de vardı mesela. Tavsiye ederim. Görsel olarak da en iyilerinden biri.
Bütçe el veriyorsa GTX970 modellerinden kesinlikle GALAX HALL OF FAME almalı. Eğer alamıyorsa Gigabyte G1 veya Evga FTW gibi modelleri seçmesi daha iyi olur. Asus ve MSİ'de birer alternatif tabi.