XFX Ekran akrtları nasıldır ?

ömer mert

Hectopat
Daha fazla  
Bu markayı yeni duydum forumda baktım olumsuz yorum yok. Bu marka hakkında sizce nasıl bi kart? Asus ve msi gibi markalar gibi performans verir mi? Ve 1000 tlye kadar xfx markasının hangi modellerini önerirsiniz?
Gta5'te yüksek fps alınabilcek ekran kartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
XFX ülkemizde çok bilinmesede yurt dışında oldukça popüler bir markadır.
Vatan Bilgisayarda bu modelden var:
XFX R9 280X Double Dissipation Edition GDDR5 3GB 384Bit DX11.2 AMD Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Fakat 280X almak yerine bütçeni arttırıp bunu alabilirsin.
Asus GTX970 ROG Strix GDDR5 4GB DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Eğer GTX970'i de alamam diyorsan bunu gönül rahatlığıyla alabilirsin:
Evga GTX960 SuperSC ACX 2.0+ GDDR5 4GB 128Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Aslında bütçen R9 290'a da yetiyor tahminimce fakat R9 290'ın çektiği elektrikle neredeyse 2 tane GTX970/960 besleyebiliyorsun.

Bu markayı yeni duydum forumda baktım olumsuz yorum yok. Bu marka hakkında sizce nasıl bi kart? Asus ve msi gibi markalar gibi performans verir mi? Ve 1000 tlye kadar xfx markasının hangi modellerini önerirsiniz?
Gta5'te yüksek fps alınabilcek ekran kartı.

Çok iyi. 3 defa kullandım sorunsuz: XFX HD 7750 (GDDR5 modeli), XFX HD 7850 ve XFX R9 290X (mevcut). NVIDIA'dan kovulduktan sonra çok iyi AMD ekran kartları yapmaya başladılar. Soğutma çok iyi, sessiz. Artı olarak eskiden üst seviye AMD Radeon kartlarına hayat boyu garanti veriyorlardı. HD 7970'de vardı mesela. Tavsiye ederim. Görsel olarak da en iyilerinden biri.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı