XFX ekran kartı nasıldır?

Ivae

Hectopat
Arkadaşlar bu ekran kartı Türkiye'ye yeni gelmiş galiba sistem dizeceğim fakat ilk kez duyduğum için emin olamadım bilen arkadaşlar veya kullanan arkadaşlar önerir mi? Fikirlerinizi bekliyorum.

XFX marka AMD modellerinde Hackintosh zor oluyor (hatta olmuyor desem sorun olmaz zannedersem), bazıları memnun bazıları ısınıyor diyor fakat diğer markalara göre (daha doğrusu sorunu az olan modellere) hissedilebilir bir uygunluk varsa tercih edilebilir.

Son düzenleme:
AMD modellerinde Hackintosh zor oluyor (hatta olmuyor desem sorun olmaz zannedersem), bazıları memnun bazıları ısınıyor diyor fakat diğer markalara göre (daha doğrusu sorunu az olan modellere) hissedilebilir bir uygunluk varsa tercih edilebilir.
Konunun Hackintosh ile bir alakasını göremedim ama?

Ben Gigabyte tercih edecektim bu konuyu açmamın sebebi çoğu hazır sistem toplayan siteler XFX kartını gördüm o yüzden dandik mi diye sorma gereği duydum kötünün iyisi diye nitelendirilebilir

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı