XFX ekran kartının garanti süresi nereden öğrenilir?

A.Aoi

Decapat
Katılım
13 Aralık 2021
Mesajlar
553
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İncehesap'tan RX 6600 swft 210 satın aldım. Daha önce birkaç defa incehesabın iadeye gönderilen ürünleri tekrardan sattığı ile ilgili şikayet okumuştum bu yüzden de ürünü aldığımda garanti süresinin ne zaman başlatıldığını kontrol etmek istiyorum. Garanti sürecini nereden kontrol edebilirim?
 
@A.Aoi

Genelde garanti durumunu sorgulamak icin ureticinin sitesine girilir, orada da garantiyle alakali sorgulama bolumu olur ve seri numarasi sayesinde ekran kartinin garanti durumunu sorgularsin. Ama XFX'in sitesinde garanti durumuna iliskin bir bolum goremedim. XFX'in Turkiye distribütörü Vektron Elektronik adinda bir firmaya aitmis.

Belki bu internet adresi sana yardimci olabilir:

 
@A.Aoi

Genelde garanti durumunu sorgulamak icin ureticinin sitesine girilir, orada da garantiyle alakali sorgulama bölümü olur ve seri numarasi sayesinde ekran kartinin garanti durumunu sorgularsin. Ama XFX'in sitesinde garanti durumuna iliskin bir bolum goremedim. XFX'in Türkiye distribütörü vektron elektronik adinda bir firmaya aitmis.

Belki bu internet adresi sana yardimci olabilir:


Sorgulama yaparken hata veriyor :( ilgin için teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İade alınan ürünü çöpe mi atsın adamlar? Garanti her zaman fatura tarihi ile başlar. Garanti belgesi, cart, curt. Bunlar eskidendi, faturan yoksa Garantin yoktur.
Faturan varsa, basıldığı tarihten itibaren 2 yıl Garantin olur.
 
Bir tık hortlatıyorum konuyu ama XFX'in garantisine kim bakıyor? Vektrondan garanti sorgulamaya yaptığımda '' ürününüzün garantisini sorgularken bir bağlantı hatası oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. '' Diye hata veriyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı