XFX GTS RX580 8GB Sürücü çökmesi

A.Kadirdr

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartımda sürekli olarak Driver crash hatası alıyorum. Uzun zaman önce yapıyordu ancak kesilmişti bir güncelleme aldım yükledim ardından 1366Mhz olan hızı 1100 MHz'e düşmüştü. Daha sonraları düzelir diye umdum ancak düzelmedi. Son zamanlarda sürekli oyunlarda driver crash ve çökme sorunu alıyorum. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mıdır veya yardımcı olabilecek? Yoksa direkt garantiye mi göndermeliyim?

Ekran kartımda sürekli olarak driver crash hatası alıyorum. Uzun zaman önce yapıyordu ancak kesilmişti bir güncelleme aldım yükledim ardından 1366MHz olan hızı 1100 MHz'e düşmüştü. Daha sonraları düzelir diye umdum ancak düzelmedi. Son zamanlarda sürekli oyunlarda driver crash ve çökme sorunu alıyorum. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mıdır veya yardımcı olabilecek? Yoksa direkt garantiye mi göndermeliyim?

DDU ile sürücüyü silip elle son sürüm sürücüyü kurun, devam ediyorsa garanti yolları taştan.

Hocam, mevcut sürücüyü DDU ile kaldırıp, 20.9.1 WHQL sürücüyü yükleyip deneyin.

Hocam, mevcut sürücüyü DDU ile kaldırıp, 20.9.1 WHQL sürücüyü yükleyip deneyin.
Format da aynı görevi görmez mi hocam?

WHQL ile de çöktü mü?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı