XFX HD 6850'ye stabil ne kadar OC yapılabilir?

Yer
Kastamonu
Arkadaşlar aşağıda MSI Afterburner'den Memory ve frekans hızınının SS ini çekip göstereceğim. AC Unity'de 10 FPS artışı sağlamayı planlıyorum sizce ne kadar arttırmalıyım?
Fabrika çıkışı 775CC-1000MC
Ekran kartı boşta değil SS'te arka planda oyun kuruyorum ve + Torrent+ Chrome açıktır.

Ekran Alıntısı.PNG

Hocam 820CC-1100MC yapsam sıkıntı olur mu acaba?
Bunu deneyerek görmekten başka şansımız yok. Hiçbir kart için hiçbir ön değer verilemez. Yavaş yavaş deneyin, herhangi bir sorunda kendini belli eder zaten kısarsınız frekansları.

Bunu deneyerek görmekten başka şansımız yok. Hiçbir kart için hiçbir ön değer verilemez. Yavaş yavaş deneyin, herhangi bir sorunda kendini belli eder zaten kısarsınız frekansları.

800-1075 deniyorum hocam yavaştan verdim sizce başarılı olursa kaç FPS kazanç sağlar.
800-1075 deniyorum hocam yavaştan verdim sizce başarılı olursa kaç FPS kazanç sağlar.

Gece gece sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayın.

Gece gece sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayın.
Ortalama olarak 5 FPS civarı bir artış sağlar, ki bunda GPU çekirdeğinin silikon kalitesi de önemli. Kartı çok fazla ısıtmadan ne kadar arttırabilirseniz, o kadar etkisi olur pekala.

Bu ekran kartına yapılacak OC çok bir fayda kazandırmaz. Max 5FPS. Bazı oyunlarda belki 20FPS olur. Ama gücü orta düzeyde olanlarda çok az FPS kazancı olur. Nereden mi biliyorum. RX 550 olsun GeForce 210 olsun bunu bana gösterdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı