Halihazırda 2 yıldır kullandığım 6900 XT'm var. 4K çoğu oyunu biraz ayar kısarak TV'de oynuyorum. TV 120Hz oralara pek çıkamıyorum tabii ki ama biraz daha ayar kısarsam çıkar muhtemelen. Şu an alabiliyorken almamak yarın fiyatı yükselirse canımı sıkar diye korkuyorum. Benzer bir karttan bu karta geçen var mı varsa tatmin etti ya da keşke almasaydım dedi mi merak içindeyim. Biraz aydınlatırsanız çok sevinirim. Bir de bu kartın fiyatı vs hakkında da bilgi verebilecek birileri varsa şimdiden teşekkür ediyorum.
Halihazırda 2 yıldır kullandığım 6900 XT'm var. 4K çoğu oyunu biraz ayar kısarak TV'de oynuyorum. TV 120Hz oralara pek çıkamıyorum tabii ki ama biraz daha ayar kısarsam çıkar muhtemelen. Şu an alabiliyorken almamak yarın fiyatı yükselirse canımı sıkar diye korkuyorum. Benzer bir karttan bu karta geçen var mı varsa tatmin etti ya da keşke almasaydım dedi mi merak içindeyim. Biraz aydınlatırsanız çok sevinirim. Bir de bu kartın fiyatı vs hakkında da bilgi verebilecek birileri varsa şimdiden teşekkür ediyorum.
Bu modeli bilmiyorum fakat XT ilk çıktığında 30kdan çıktı, fiyatı artar mı bilmiyorum. Elindeki kart da güzel ama eğer para seni zorlayamacaksa elindekini satıp geçebilirsin.
Para zorlamıyor aslında da testlere bakınca arada tatmin edecek bir fark o paraya değecek bir değişiklik yokmuş gibi geliyor. Kazıklanmışım gibi hisseder miyim diye düşünüyorum açıkçası.
Para zorlamıyor aslında da testlere bakınca arada tatmin edecek bir fark o paraya değecek bir değişiklik yokmuş gibi geliyor. Kazıklanmışım gibi hisseder miyim diye düşünüyorum açıkçası.
FSR4 ve RT performansı farkı var ama ne kadar geçilebilir orası tartışılır, NVIDIA olsaydı multi fg var geç derdim ama elindeki kart zaten çok güçlü ya.
Böyle net şeyler duymak istiyorum işte Ama hala almayı düşünmemi ya da almamak gerektiğini kestiremiyorum. Yarın 40K olacak ve üzüleceğim muhtemelen bendeki kart hala 13-15K olacak
Her zaman güncelleme düşünen arkadaşlara vereceğim tavsiye aynıdır. Yetmiyorsa güncelle, şahsen bende şu an RX 9070 veya RTX 5070 Ti almayı düşünüyorum. Lakin hem kardeşimin bir bilgisayarı olsun hem de sistem artık bana yetmiyor ve tatmin etmiyor. (Sonuçta sistem yaklaşık 5 yıllık) şahsi düşüncem ise kesinlikle geçmeyiniz elinizde ki kart ile aralarında sadece teknoloji farkı var, performans farkı ihmal edilebilecek şekilde. Boşuna sokağa para dökmekle aynı anlayacağınız.