XFX Mercury 9070XT alınır mı?

DondurmaKebap

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar arkadaşlar XFX Mercury 9070XT satın aldım. Aynı kartı veya markayı kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Uzun araştırmalar sonucunda buna karar kıldım ancak kullanıcı açısından aşırı detay bulamadım bundan dolayı yorumlarınıza göre kartı kullanacak veya iade edeceğim. Şimdiden teşekkürler.
Kartı kullanacağım sistemin özellikleri:
MSI X870E Tomahawk anakart.
Ryzen 7 9800x3D işlemci.
Enermax dfx 1350W Gold PSU.
32 GB DDR5 RAM.

Ürünün linki:
XFX Mercury AMD Radeon RX 9070XT OC magnetic Air Edition with RGB 16 GB GDDR6.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peşin alacaksanız:

veya

Eğer taksitle alacağım derseniz peşin fiyatına 9 ay taksitle alınabilir. Normal Mercury modeli değil haliyle çok daha kaliteli bir model rakipleri Red Devil veya Nitro+ zaten.

Ancak Nitro+'ın sırf kablo gizlemesi için bile Nitro+ tavsiye ederim.

Peşin alacaksanız:

veya

Eğer taksitle alacağım derseniz peşin fiyatına 9 ay taksitle alınabilir. Normal Mercury modeli değil haliyle çok daha kaliteli bir model rakipleri Red Devil veya Nitro+ zaten.

Ancak Nitro+'ın sırf kablo gizlemesi için bile Nitro+ tavsiye ederim.
N11 den almaya çekiniyordum ama satıcısı incehesapmış alınır mı bilemedim.

Arkadaşlar kart hakkında deneyim veya marka hakkında deneyimi olan varsa daha iyi olur. Belirttiğim gibi kartı satın aldım zaten kullanıp kullanmamaya karar vereceğim. Nitro+dan ucuza aldım kupon ile 35k TL'ye denk geldi.

35K'ya tertemiz kart. Kullanmak önemli değil üst seviye bir model XFX ise yılların sağlam firmasıdır.

Hocam araştırdığımda en yüksek OC değeri ve en sağlam soğutmanın bu kartta olduğunu gördüm. Lakin biraz yeni bir model ve markanın kullanacağım ilk kartı bir anlık heves ve uygun fiyatı görünce kaçırmamak adına satın aldım ve konu açtım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı