XFX Model XXX Edition ekran kartları çıktı

Biraz inceledim. Açıkçası avantajlı özellikler var. Fiyatlar diğerlerine göre daha uygun ön sipariş yapılabilir diye düşünüyorum. Malzeme olarak kaliteli malzemeler kullanıyorlar dış kaplamalar olsun ısı boruları olsun gayet iyi durumda bir ekran kartı. Yeni teknolojiler kullanılmış bu arada çok fazla bilgim yok ekran kartıyla ilgili daha önce olan bir firma galiba yeni çıkan modeller yeni girdi. Türkiye'ye AMD ekran kartları için gerçekten çok iyi olmuş. XFX RX580 GTS XXX Edition 8GB 256Bit GDDR5 O.C Ekran Kartı (RX-580P8DFD6) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence az da olsa şans vermek lazım. Şahsen güzel bir ekran kartı aslında ideal. Zam olmasaydı tam alıncak ekran kartıymış! Çok iyi hatırlıyorum 2 ay önce bu ekran kartı 1.500 Tl'ydi !!! 1.500 Tl'ye en iyi alınabilecek ekran kartı gel gör ki 3.000 Tl'yi buluyor sakın almayın. Fena kazık yersiniz.
Burdan Miningcilere, Dolar'a, zam'a lanet olsun!
Ama hakkını yemeyelim 2 ay önce alınırdı bu ekran kartı. :D
-
Aynen bunu alacağınıza Gtx 1060 alın daha iyi.
Ama XFX modeller Freesync için uygun yani freesync monitörüm olsa ben bunu alırdım şahsen.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı