XFX PRO THIC II RX5500XT vs. MSI RX 5500XT MECH OC

Mech modelinin soğutması iyi değil diye biliyorum, XFX tercih etmek daha mantıklı olur 2 model arasında.

Ama önerim yakında benim de alacak olduğum Sapphire Pulse modeli. Soğutması, tasarımı her şeyi çok iyi. @kino kullanıyor ve bana da o önerdi. Önermesinin üzerine kendi testlerini izledim ve gerçekten kartın performansını, sıcaklık değerlerini çok beğendim. Kesinlikle 2 modelden de daha iyidir.

Mech modelinin soğutması iyi değil diye biliyorum, XFX tercih etmek daha mantıklı olur 2 model arasında.

Ama önerim yakında benim de alacak olduğum Sapphire Pulse modeli. Soğutması, tasarımı her şeyi çok iyi. @kino kullanıyor ve bana da o önerdi. Önermesinin üzerine kendi testlerini izledim ve gerçekten kartın performansını sıcaklık değerlerini çok beğendim, kesinlikle 2 modelden de daha iyidir.
Sapphire alıyorum, her şey ortada. 😊 Hepinize çok teşekkür ediyorum.
Güncelleme yapalım.
Yaklaşık 6 gündür Sapphire ile mutlu günler geçiriyorum. Sıcaklık seviyesi PUBG oyununda ultra ayarlar da 63 derece de seyrediyor. FPS Sabitleme ile 60 fps sabitliyorum. Sabitlemezsem ultra ayarlar da 90 fps de 73 dereceyi gördü ancak bu normal. Gerçekten tavsiye eden arkadaşlara bir kez daha teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı