Hocam C4'e sistem emanet edilmez şahsen.
Yok hocam yeter yani. Yok 650W yok 500W ama + bla bla bla

Bu arada ben de aldım bu karttan. 5700XT gücünde hatta daha iyi olduğu yerler var. *Testlerde* Pişman etmeyecek bir karta benziyor.
Hocam C4'e sistem emanet edilmez şahsen.
500w ama 80+'mı 12V kanalından kaç amper veriyor bilgileri paylaşır mısınız ve marka'da lütfen.
Xilance 80 plus PSU500w ama 80+'mı 12V kanalından kaç amper veriyor bilgileri paylaşır mısınız ve marka'da lütfen.
970 daha fazla güç tüketiyor. Ben de ondan geçeceğim kartı ne kadara satmayı düşünüyorsun hocam bu arada?Xilance 80 plus PSU
gtx 970 çalışıyor du
Satali 1 sene oldu nerdeyse 900 liraya verdim verdikten 1 hafta sonra mining patlak verdi970 daha fazla güç tüketiyor. Ben de ondan geçeceğim kartı ne kadara satmayı düşünüyorsun hocam bu arada?
Ben 2080 gücüne yakın gördüm bir sitedeYok hocam yeter yani. Yok 650W yok 500W ama + bla bla bla
Bu arada ben de aldım bu karttan. 5700XT gücünde hatta daha iyi olduğu yerler var. *Testlerde* Pişman etmeyecek bir karta benziyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.