XFX RX 6600 XT QICK 308 var elimde ve sıcaklıklar çok dengesiz. Termal pad ve macun önerisi alabilir miyim? Padlerin kaç mm olduğunu bilmiyorum. En ufak bir oyunda 70 dereceyi buluyor. Önceden oyuna girdiğimde fan dahil açmıyordu.
Palad 0.5 mmReis konuyu yeni gördüm. Aynı ekran kartı bende de var. Sen sorununu çözdün acaba? Ben de açtım da padler dağılmıştı haliyle temizledim hepsini.
Ben biraz yabancıyım bu konulara da. Acaba palad marka adı mı? Ayrıca 0.5 pad kullandıktan sonra dereceler nasıl oldu acaba?Palad 0.5 mm
Ben biraz yabancıyım bu konulara da. Acaba palad marka adı mı? Ayrıca 0.5 pad kullandıktan sonra dereceler nasıl oldu acaba?
Çok teşekkür ederim kral. Nerden aldın bana da tavsiye eder misin orayı? Ben de ordan alayımMarkayı bilmiyorum ama sıcaklıklar gayet iyi Forza 5 biliyorsun onda bile yaklaşık 1 saat anca fan açıyor.
Çok teşekkür ederim kral. Nereden aldın bana da tavsiye eder misin orayı? Ben de oradan alayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.