XFX quicksilver AMD Radeon RX 9070XT vs Sapphire Radeon RX 9070 XT Nitro+

Bütçe
> 40.000 TL

Tuvres

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf Z370, Asus Rog Strix Rx580 8gb, İntel Core i5 8400, Steelseries Arctis 1, Logitech g213.
Meslek
Üniversite öğrencisi
Merhaba, bilgisayar topluyorum kasa içi için takribi 70.000+ TL bütçe ayırdım bu bütçenin büyük bir kısmı ekran kartına gidecek başta 5070 düşünsem de sonradan aldığı güncelleme ile birlikte 9070XT daha mantıklı geldi bana bu sebepten bu iki kartı gözüme kestirdim. Hangisini tavsiye edersiniz veya direkt bunlara bakma şunu al dediğiniz bir kart olur mu aşağı yukarı bu fiyatlara? İki ürünün de linkini aşağıya bırakıyorum.

Karşılaştırılmaları bile bir hata, tabii ki Nitro+.
Ama bence ikisinide almayın, ikisindende daha uyguna yine harika bir kart var:
Red Devil OC konusunda kesinlikle en tepe model olabilir ve Nitro+ ile Taichi'nin rakibidir (ASrock Taichi, Sapphire Nitro+ ve Powercolor Red Devil her zaman AMD kartlarının en tepe modelleridir)
Eğer Nitro+ alacaksan bile Sinerji'den al orda 36.5k
Vatan'dan bir şey alma, hemen her ürünü kazık fiyata satıyorlar.

40K bir para RX 9070XT verilmez. En fazla 35K civarına bir fiyata alın. Hepsi ufak tefek o.c potansiyelleri dışında birebir aynı kart diyebiliriz. VRM sayısı, soğutma performansı dışında bütün kartlar birebir aynı çip'i kullanır. En pahalısı en iyisidir diye bir kaide de yok.

33000TL civarına bunu alın.

Karşılaştırılmaları bile bir hata, tabii ki Nitro+.
Ama bence ikisini de almayın, ikisinden de daha uyguna yine harika bir kart var:
Red Devil OC konusunda kesinlikle en tepe model olabilir ve Nitro+ ile Taichi'nin rakibidir (ASRock taichi, Sapphire Nitro+ ve PowerColor Red Devil her zaman AMD kartlarının en tepe modelleridir)
Eğer Nitro+ alacaksan bile Sinerji'den al orada 36.5k
Vatan'dan bir şey alma, hemen her ürünü kazık fiyata satıyorlar.

Öncelikle teşekkür ederim hocam, Vatan'dan bakma sebebim Ankara'da yaşıyorum birebir mağazadan almayı tercih ediyorum diye atmıştım bu kadar fark olduğunu bilmiyordum. Kendim yaklaşık 6 7 senedir ASUS ROG STRIX RX 580 kullanıyorum. O zaman da Sapphire ile arasında kalmıştım pişman olmadım o ayrı ama Sapphire'in çok iyi olduğunu biliyorum. Yine XFX de duyduğum bir marka ama PowerColor'ı ilk kez duydum teşekkür ederim.

40k bir para RX 9070XT verilmez. En fazla 35k civarına bir fiyata alın. Hepsi ufak tefek o.c potansiyelleri dışında birebir aynı kart diyebiliriz. VRM sayısı, soğutma performansı dışında bütün kartlar birebir aynı çip'i kullanır. En pahalısı en iyisidir diye bir kaide de yok.

33000TL civarına bunu alın.

Bu konuda ben de çok arada kalmıştım hocam ciddi bir fark olur mu diye sizin gibi düşündüm başta ama yine de sorma gereksinimi duydum teşekkür ederim.

Şahsen Sapphire RX 9070 Nitro+ alırım. Ben alırken başka düşüncelerim vardı. Sapphire RX 9070 Pure Gaming modelini aldım. Her türlü oyunda 100% yük altında 50 dereceyi geçtiğini görmedim.

Şahsen Sapphire RX 9070 Nitro+ alırım. Ben alırken başka düşüncelerim vardı. Sapphire RX 9070 Pure Gaming modelini aldım. Her türlü oyunda 100% yük altında 50 dereceyi geçtiğini görmedim.

Hocam teşekkür ederim böyle de yapabilirim ama size zahmet kullandığınız işlemciyi de öğrenebilir miyim o konuda da biraz arada kaldım.

Hepinize teşekkür ederim hocam Gigabyte almaya karar verdim kalan parayı sistemin diğer parçalarını yükseltmek için kullandım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı