XFX R9 280X Double Dissipation Edition AMD Ekran Kartı İncelemesi

Hayırlı olsun bende alacaktım kartın sorunlu olduğunu duyunca benim de canım sıkıldı.

Hayırlı Olsun. Bu incelemeyi bekliordum. Bu arada etiketlediğin için teşekkürler.

XFX yazısı var sadece fakat ekran kartı bozuk çıktı büyük ihtimal öyle yarın gidip benzer ekran kartı ile değişim yapabilirsem değişim yapçam olursa MSİ R9 280X var aklımda.

MSİ R9 280X tabiki daha iyi ama XFX markası F/P olduğundan diğerlerinden düşüktü. @m.harun1638 Hayırlı olsun. Bu arada orda değiştirirken büyük ihtimal 700TL değerinde bir kart vereceklerdir. İndirimden aldığından dolayı. Eğer istersen 100TL koyup daha iyisini alabiliyorsun diye biliyorum tabi ki yanlış hatırlamıyorsam.

@Emre Uncu @Adion @Mert. Arkadaşlar kart bozuk değilmiş. VGA dönüştütücü alarak sorunu hallettim. İşlemcim karpuz çıktı diyebilirim 1.275 voltaj ile 4.4'e çıktım daha da rahatlıkla çıkabilirim çünkü 1.250 ile 4.2'de bile sorunsuz çalıştı. Ekran kartı darboğazı 4.2'de yaşadım baktım böyle olmayacak 4.4 yaptım dar boğaz ortadan kalktı 2 oyun oynadım gayet iyi değerler aldım yardımlarınız içi teşekkürler. XFX R9 280X'i rahatlıkla önerebilirim oyun esnasında biraz ısınsada sessizliğini pek fazla bozmadı kart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende XFX R9 280X almıştım sorunlu çıktı Asus R9 280X aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…