Elektronik XFX Radeon RX 6700XT 8.299,21 TL

Phanzox

Decapat
Makaleler
1
8500 civarıydı yaklaşık 200TL'lik bir indirim var. Bu fiyata Sapphire Pulse almak yerine bunu almak daha mantıklı.

@Liutenant hocam az bir şey dediğiniz 1300TL daha ekliyorsunuz. Saf performansta RX 6700 XT daha iyi +4 GB VRAM'de cabası. Oyun için alacak olsam ben bunu tercih ederdim ancak iş içinse 3060 Ti alınabilir.

Üzerine biraz daha eklenip 3006Ti almak daha mantıklı bence.
AMD driverları ve Wine sayesinde 6700XT 3060Ti'dan daha iyi hale geldi, 3070'i bile yakaladığı oluyor bazen. Ne diye üstüne para ekleyip 4 GB VRAM ve performans kaybedelim? Aynı fiyata olsalar tercih edilebilir ama üstüne para eklenecek bir artısı yok 3060Ti'ın. ''Biraz'' dediğiniz miktar da az bir miktar değil zaten. 3060Ti'a da ''az'' bir şey ekleyip 6800 alalım madem.

Yanlış bilgi
@Liutenant hocam az bir şey dediğiniz 1300TL daha ekliyorsunuz. Saf performansta RX 6700 XT daha iyi +4 GB VRAM'de cabası. Oyun için alacak olsam ben bunu tercih ederdim ancak iş içinse 3060 Ti alınabilir.
Birincisi, 1300TL bu devirde para değil, taksit yapsan bile aylık ödemen belki 200-300TL daha fazla olacak.
İkincisi, saf performansa bakıyorsak rakibi 3060Ti değil, 3060 12GB sürümüdür.
Üçüncüsü, 8GB VRAM'i doldurduk ayriyetten uncapleyip 8GB sınırını da aştık sıra 12GB'a geldi. AMD yıllardır gereksiz derecede VRAM koyuyor. Önemli olan VRAM değil, çipset teknolojisi ve yazılım stabilitesidir, burada zaten kimin önde olduğunu söylememe gerek yok.
Dördüncüsü, madem oyun oynayan birisine göre değerlendiriyoruz oyun oynayan arkadaşlar sürücü yazılımları tarafında birçok tweak yapabilir fakat AMD bu işin Uganda'sı. Güzelim Nvidia Inspector varken AMD Radeon Software neye yarasın ki, ben söyleyeyim hiçbir şeye.
Her seferinde WHQL olmasına rağmen bir şeyleri bozan AMD sürücülerini saymıyorum.
WattMan sorununu saymıyorum.

@Exsa @partylikeits1941 ayrı ayrı yanıt yazmakla uğraşmayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkincisi, saf performansa bakıyorsak rakibi 3060Ti değil, 3060 12GB sürümüdür.
Yapma yahu. Bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yazmayın şuraya. Mesaja hahaha atana kadar aç iki benchmark videosu izle, yanlış bilgiden de raporluyorum mesajını.

Bilen adamın tepkisi buysa bilmeyelim daha iyi :D Ne güzel argüman sunuyorsunuz öyle sanki telegram grubunda sohbet ediyoruz. Yapma yahu :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı