Elektronik XFX Radeon RX 6700XT 8.299,21 TL

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video bir de daha 6700XT'nin driver optimizasyonları ve Wine'dan faydalanmamış hali. Eleman bu kartı 3060 12 GB ile bir tutup bir de ciddiye alınmayı bekliyor, komedi gerçekten.

6700XT'ye 3060 12 GB rakibi diyerek bunu özgüvenle söylüyorsan sana cevabım yapma yahu olur, evet. Bilmiyorsan yazma.
AMD Her zaman Nvidia üst sürümlerine rakip olmuştur. Sen forum nedir bilmediğin zamanlardan beri böyle bu.
GTX 1060 çıktı, RX 580'i piyasa sürüp 1070 rakibi dediler. Sence gerçekten de 1070 rakibi mi oluyor?
Kağıt üstünde yazılan verilere bu kadar aldanmayın. 3060 12GB ile arasında %5-10 performans farkı var o da aynı gücü çekmesine rağmen. 3060'a hiç yoktan rezalet bir UV bile çeksen emin ol aradaki farkı %2'lere kadar indirir. Tabii bunu benim için her şey FPS, WattMan yaşasam gider yeni AMD kart alırım, sürücü yaşarsam sürekli uğraşırım diyen adama anlatamazsın :D
Ha bir de AMD kart kullanan forum üyelerine anlatamazsın, ama senden ricam WattMan veya CW yaşadığın zaman illa ki buraya konu açarsın. Lütfen beni de etiketle.

Birincisi, 1300TL bu devirde para değil, taksit yapsan bile aylık ödemen belki 200-300TL daha fazla olacak.
İkincisi, saf performansa bakıyorsak rakibi 3060 Ti değil, 3060 12 GB sürü müdür?
Üçüncüsü, 8 GB VRAM'i doldurduk ayrıyeten uncapleyip 8 GB sınırını da aştık sıra 12 GB'a geldi. AMD yıllardır gereksiz derecede VRAM koyuyor. Önemli olan VRAM değil, çipset teknolojisi ve yazılım stabilitesidir, burada zaten kimin önde olduğunu söylememe gerek yok.
Dördüncüsü, madem oyun oynayan birisine göre değerlendiriyoruz oyun oynayan arkadaşlar sürücü yazılımları tarafında birçok Tweak yapabilir fakat AMD bu işin Uganda'sı. Güzelim NVIDIA Inspector varken AMD Radeon Software neye yarasın ki, ben söyleyeyim hiçbir şeye.
Her seferinde WHQL olmasına rağmen bir şeyleri bozan AMD sürücülerini saymıyorum.
WattMan sorununu saymıyorum.

@Exsa @partylikeits1941 ayrı ayrı yanıt yazmakla uğraşmayacağım.

"İkincisi, saf performansa bakıyorsak rakibi 3060 Ti değil, 3060 12 GB sürü müdür?"

Kanka sen mümkünse donanım hakkında bir daha yorum yapma, insanların kafasını yanlış bilgiler ile karıştıramzsın insanlığa bir faydan dokunur en azından.

Bu video bir de daha 6700XT'nin driver optimizasyonları ve Wine'dan faydalanmamış hali. Eleman bu kartı 3060 12 GB ile bir tutup bir de ciddiye alınmayı bekliyor, komedi gerçekten.
İnternet böyle bir şey işte :D Yılların tecrübesi olmayıp sizin gibi "eleman"lara alışık olmasam daha çok uğraşırdım da 1 saniyemi bile harcamaya değmezsin, f5 çek gel.

AMD Her zaman Nvidia üst sürümlerine rakip olmuştur. Sen forum nedir bilmediğin zamanlardan beri böyle bu.
GTX 1060 çıktı, RX 580'i piyasa sürüp 1070 rakibi dediler. Sence gerçekten de 1070 rakibi mi oluyor?
Kağıt üstünde yazılan verilere bu kadar aldanmayın. 3060 12GB ile arasında %5-10 performans farkı var o da aynı gücü çekmesine rağmen. 3060'a hiç yoktan rezalet bir UV bile çeksen emin ol aradaki farkı %2'lere kadar indirir. Tabii bunu benim için her şey FPS, WattMan yaşasam gider yeni AMD kart alırım, sürücü yaşarsam sürekli uğraşırım diyen adama anlatamazsın :D
Ha bir de AMD kart kullanan forum üyelerine anlatamazsın, ama senden ricam WattMan veya CW yaşadığın zaman illa ki buraya konu açarsın. Lütfen beni de etiketle.
O kadar şey yazıp hiçbir şey anlatmamak bu olsa gerek. Aç iki tane benchmark videosu izle buraya paragraf döşeyeceğine. Objektif bir durumu dahi tartışmaya çeviren insanlara tahammülüm yok. Bilmiyormuşum, kusura bakmayın; ona rağmen biliyormuş gibi konuştum dersin, olur biter. Uğraşamam.

Arkadaşın profilinde ufak bir gezintiye çıktığınızda sadece bu konuda değil, diğer konularda da bilgisi olmamasına rağmen üstten üstten yorum yaptığını görebilirsiniz rahatlıkla. Göz ardı listesine attım gitti, tartışmaya girmek anlamsız.
Bi AMD fanboyu daha geldi, ortalık iyice panayıra döndü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle uyduruktan oyun karşılaştırmalarının bir şeye yaramadığını ne zaman anlayacaksınız?
Madem böyle karşılaştırmalar yapıyoruz RTX 3060 DLSS'i Quality'de açıp aynı ayarları 6700XT'de uygularsan 3060 geride kalmayıp öne bile geçecektir. İsteyen araştırabilir ve doğru söylediğimi gözleriyle görebilir. İyi forumlar herkese.

O kadar şey yazıp hiçbir şey anlatmamak bu olsa gerek. Aç iki tane benchmark videosu izle buraya paragraf döşeyeceğine. Objektif bir durumu dahi tartışmaya çeviren insanlara tahammülüm yok. Bilmiyormuşum, kusura bakmayın; ona rağmen biliyormuş gibi konuştum dersin, olur biter. Uğraşamam.
Aç iki tane paragraf sorusu çöz buraya paragraf döşeyeceğine :D
Objektifliğin ne olduğundan haberin yok, oradan burdan duyduğun kelimeleri cümle içerisine implement etemeye çalışma. Benden sana "eleman" tavsiyesi.

Bi AMD fanboyu daha geldi, ortalık iyice panayıra döndü.

Şöyle uyduruktan oyun karşılaştırmalarının bir şeye yaramadığını ne zaman anlayacaksınız?
Madem böyle karşılaştırmalar yapıyoruz RTX 3060 DLSS'i Quality'de açıp aynı ayarları 6700XT'de uygularsan 3060 geride kalmayıp öne bile geçecektir. İsteyen araştırabilir ve doğru söylediğimi gözleriyle görebilir. İyi forumlar herkese.
Garip bir mantık o zaman FSR'da açalım yine öne geçsin 6700xt.

Garip bir mantık o zaman FSR'da açalım yine öne geçsin 6700xt.
FSR de açıkken olan testlere de bakabilirsiniz. YouTube önünüzde, ben sizi tutmuyorum. Araştırırsanız görürsünüz. Ha sadece YouTube yeterli değil ama konudaki çoğunun sadece orayı kaynak aldığından adım kadar eminim. Zaten yukarıda da aç 2 tane benchmark izle diyerek belirtmiş arkadaş.

Burda her şeyin sadece FPS'den ibaret olmadığını anlayabilecek arkadaşlar için önerimi yaptım, gerisini zaten tenzih ediyorum merak etmeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı