Bu linkte görebileceğiniz üzere XFX'in 6750XT ekran kartı diğer 3 fanlı 6750XT'lere göre çok daha ucuz. Bunun sebebini bilen var mı, işin içinde bir bit yeniği falan mı var?
2 fanlı versiyonlarına hiç bakmadım ama 3 fanlı versiyonları gayet ideal sıcaklıkta gayet iyi performans vererek çalışıyor bu yüzden pek katılmadım bu yoruma.
Bu linkte görebileceğiniz üzere XFX'in 6750XT ekran kartı diğer 3 fanlı 6750XT'lere göre çok daha ucuz. Bunun sebebini bilen var mı, işin içinde bir bit yeniği falan mı var?
14.500TL civarına 7700XT'ler var daha performanslı o yüzden 0 almak isteyen ve bütçe çıkamayan kişiler harici kimse almaz. Zaten 2. elde de çok temiz 6800XT'ler daha ucuza bulunabiliyor o yüzden bilen adam 2. el alıyor. 0 almak isteyen de bütçeyi zorlayıp 7700XT veya 4060Ti alıyor.
14.500TL civarına 7700XT'ler var daha performanslı o yüzden 0 almak isteyen ve bütçe çıkamayan kişiler harici kimse almaz. Zaten 2. elde de çok temiz 6800XT'ler daha ucuza bulunabiliyor o yüzden bilen adam 2. el alıyor. 0 almak isteyen de bütçeyi zorlayıp 7700XT veya 4060 Ti alıyor.
14.500TL civarında olan 7700XT'ler Sapphire marka oluyor ve pek önerilmiyorlar diye biliyorum. 2.el kısmı doğru olabilir evet o piyasayı hiç takip etmiyorum o da mantıklı bir seçenek.
14.500TL civarında olan 7700XT'ler Sapphire marka oluyor ve pek önerilmiyorlar diye biliyorum. 2.el kısmı doğru olabilir evet o piyasayı hiç takip etmiyorum o da mantıklı bir seçenek.
Çok abartlılıyor yok sappihe alınmaz yok o bu alınmaz diye. Bende 3070 Ti Ventus 3X aldım. Bana 3060 Ti ROG alırım daha iyi falan diyenler vardı. Kart 3 senenin ardından hala Max gördüğü sıcaklık 75 derece. İnsanlar 2 sene kasalarının içini açıp temizlemiyor. Kart tozdan kirden leş gibi hale gelip zarar görüyor ondan sonra bu seri çok ısınıyor diyorlar.
3 ayda bir kaba 6 ayda bir de detaylı temizlik yaptınmı hiçbir sorun olmaz aynısı laptoplar içinde geçerli.