Delusion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 2.760 Çözümler 4 4 Şubat 2022 #11 dijitalbaron dedi: Amacım amortiden ziyade cep harçlığı çıkarmak. Kaldı ki ben 1300 liraya almıştım sanırım 2020’nin sonlarında. Laptop için de yorumlarınızı belirtir misiniz rica etsem. Genişletmek için tıkla... Laptoplar hakkında bilgim yok.
dijitalbaron dedi: Amacım amortiden ziyade cep harçlığı çıkarmak. Kaldı ki ben 1300 liraya almıştım sanırım 2020’nin sonlarında. Laptop için de yorumlarınızı belirtir misiniz rica etsem. Genişletmek için tıkla... Laptoplar hakkında bilgim yok.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.385 Makaleler 3 Çözümler 58 4 Şubat 2022 #12 dijitalbaron dedi: Ayrıca laptop cihazım da GTX 1650 bulunmakta. Sizce onun ile mining yapsam gider-gelir ne olur? Laptopun soğutması problemini saymayalım çünkü serin yerde. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam 4 GB VRAM'e sahip. 4 GB VRAM ile ETH kazamazsınız. Altcoin kazarsınız fakat getirisi mutlu etmez, o yüzden değmez.
dijitalbaron dedi: Ayrıca laptop cihazım da GTX 1650 bulunmakta. Sizce onun ile mining yapsam gider-gelir ne olur? Laptopun soğutması problemini saymayalım çünkü serin yerde. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam 4 GB VRAM'e sahip. 4 GB VRAM ile ETH kazamazsınız. Altcoin kazarsınız fakat getirisi mutlu etmez, o yüzden değmez.
dijitalbaron Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 236 4 Şubat 2022 #13 SS Erwin Rommel dedi: 5500XT ile mining yapıyorum, kart öyle işlemiyor maalesef. -%50 Power Limit koyuyorsunuz ve kart 63W civarına düşüyor. Genişletmek için tıkla... 60w ile ayda 25-30 dolar getirisi oluyor galiba. Yatmasındansa çalışsın aslan parçası SS Erwin Rommel dedi: Yanlış bilmiyorsam 4 GB VRAM'e sahip. 4 GB VRAM ile ETH kazamazsınız. Altcoin kazarsınız fakat getirisi mutlu etmez, o yüzden değmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam laptop yatmaya devam etsin.
SS Erwin Rommel dedi: 5500XT ile mining yapıyorum, kart öyle işlemiyor maalesef. -%50 Power Limit koyuyorsunuz ve kart 63W civarına düşüyor. Genişletmek için tıkla... 60w ile ayda 25-30 dolar getirisi oluyor galiba. Yatmasındansa çalışsın aslan parçası SS Erwin Rommel dedi: Yanlış bilmiyorsam 4 GB VRAM'e sahip. 4 GB VRAM ile ETH kazamazsınız. Altcoin kazarsınız fakat getirisi mutlu etmez, o yüzden değmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam laptop yatmaya devam etsin.