HaxinDog Decapat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #11 Ruzgar2 dedi: Arkadaşlar fiyattan bağımsız olarak kart hakkında yorum yapabilirmisiniz lütfen. Genişletmek için tıkla... Kartın problemi olup olmadığını mı soruyorsun? Eğer onu soruyorsan, problemli değil.
Ruzgar2 dedi: Arkadaşlar fiyattan bağımsız olarak kart hakkında yorum yapabilirmisiniz lütfen. Genişletmek için tıkla... Kartın problemi olup olmadığını mı soruyorsun? Eğer onu soruyorsan, problemli değil.
Ruzgar2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.003 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #12 Sıcaklık değerleri düşündürüyor beni.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.134 Makaleler 3 Çözümler 194 7 Ocak 2021 #13 Ruzgar2 dedi: Sıcaklık değerleri düşündürüyor beni. Genişletmek için tıkla... Kasanın hava akışı iyi ise gerekli işlemlerden sonra 75 derecenin üstünü göremezsin.
Ruzgar2 dedi: Sıcaklık değerleri düşündürüyor beni. Genişletmek için tıkla... Kasanın hava akışı iyi ise gerekli işlemlerden sonra 75 derecenin üstünü göremezsin.
Ömerrrrrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.259 Makaleler 3 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #14 Ruzgar2 dedi: Sıcaklık değerleri düşündürüyor beni. Genişletmek için tıkla... AC valhallada %100 kullanımda takılıyor genellikle. Kasamın hava akışı pek iyi olmamasına rağmen(yan camı sökünce 3-4 derece düşmesinden bunu anlıyorum) %60 fan kullanımı ile 68 71 derecede geziyor. Bence oldukça serin bir kart
Ruzgar2 dedi: Sıcaklık değerleri düşündürüyor beni. Genişletmek için tıkla... AC valhallada %100 kullanımda takılıyor genellikle. Kasamın hava akışı pek iyi olmamasına rağmen(yan camı sökünce 3-4 derece düşmesinden bunu anlıyorum) %60 fan kullanımı ile 68 71 derecede geziyor. Bence oldukça serin bir kart
Ruzgar2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.003 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #15 ItsAllGoodman dedi: Kasanın hava akışı iyi ise gerekli işlemlerden sonra 75 derecenin üstünü göremezsin. Genişletmek için tıkla... Ne gibi işlemler yapmalıyım?
ItsAllGoodman dedi: Kasanın hava akışı iyi ise gerekli işlemlerden sonra 75 derecenin üstünü göremezsin. Genişletmek için tıkla... Ne gibi işlemler yapmalıyım?
Ömerrrrrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.259 Makaleler 3 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #16 B Ruzgar2 dedi: Ne gibi işlemler yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bir işlem yapmana gerek yok aslında. Bir fan profili ayarlayıp belirli oyunlarda oyun profili ekle diyip o profili yüklersen gayet yeter
B Ruzgar2 dedi: Ne gibi işlemler yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bir işlem yapmana gerek yok aslında. Bir fan profili ayarlayıp belirli oyunlarda oyun profili ekle diyip o profili yüklersen gayet yeter
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.134 Makaleler 3 Çözümler 194 7 Ocak 2021 #17 Ruzgar2 dedi: Ne gibi işlemler yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Fan ve voltaj ayarı yapabilirsin. Ben 920 mV ve 50 derecede %33 fan yüküyle kullanıyorum. Eğer ses sorun değil derseniz daha da yükseltebilirsiniz.
Ruzgar2 dedi: Ne gibi işlemler yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Fan ve voltaj ayarı yapabilirsin. Ben 920 mV ve 50 derecede %33 fan yüküyle kullanıyorum. Eğer ses sorun değil derseniz daha da yükseltebilirsiniz.
Ömerrrrrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.259 Makaleler 3 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #18 Ben hiç voltaj ayarı yapmadım sadece fan profili oluşturdum direk. Bence o da etkili
Ruzgar2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.003 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #19 Arkadaşlar fan devrini arttırmak fan ömrünü kısaltır mı?
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.402 Çözümler 16 8 Ocak 2021 #20 Ruzgar2 dedi: Arkadaşlar fan devrini arttırmak fan ömrünü kısaltır mı? Genişletmek için tıkla... Köklerseniz kısaltabilir.
Ruzgar2 dedi: Arkadaşlar fan devrini arttırmak fan ömrünü kısaltır mı? Genişletmek için tıkla... Köklerseniz kısaltabilir.